DünyaFutbolGündemMagazinSon Dakika

Real Madrid’in eski teknik direktörlerinden Bernd Schuster’ ten Mourinho’ ya sert eleştiri

Real Madrid’ in eski teknik direktörü Bernd Schuster Mourinho’nun Barcelona karşısına çıkardığı takımdan dolayı Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’yu sert bir dille eleştirdi.

Real Madrid’ in teknik direktörü Jose Mourinho’ yu eleştirenler kervanına Real Madrid’in ve Beşiktaş ‘ın  eski teknik direktörü Alman Bernd Schuster’ de katıldı. Schuster Real Madrid’in Barcelona karşısında oynanadığı Kral Kupası çeyrek finalinin ilk maçında Jose Mourinho’nun çıkardığı 11′in büyük bir hata olduğunu düşünüyor. Schuster Portekizli meslektaşının vatandaşı Ricardo Carvalho’yu ilk 11′ine alıp katil ruhlu futbolcu Pepe’yi de orta sahaya monte ederek büyük bir hata yaptığını savunurken  sözlerine “İlk 11′leri gördüğüm zaman inanmakta zorlandım. Hiç kimse orada ne olduğunu anlamadı. Mourinho’nun böyle bir kadro çıkarırken ne düşündüğünü gerçekten merak ediyotum. Uzun bir süre boyunca oynamamış olan bir oyuncuya forma vermek, daha sonra da kasap Pepe’yi orta sahada kullanmak. Gerçekten çok ilginç.”  şeklinde devam etti.

Real Madrid ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Schuster, “Bence o gün büyük bir dağınıklığın olduğunu kabul etmeliyiz. Kimseye saygısızlık etmek istemiyorum ancak gerçekten korkunçtu ya da nasıl adlandırırsanız. Orada olanlar gerçekten utanç vericiydi çünkü, Madrid Barcelona’yı o gün eleyebilirdi. Sürekli hakemler hakkında konuşmak kolaya kaçmak oluyor.” dedi.

Real Madrid Barcelona karşısında neden aciz : Schuster’den bombalar

Real Madrid, İspanya Kral Kupası ilk maçında, kendi evinde Barca’ya 2-1 yenilmiş daha sonra Camp Nou’da 2-0 dan geri döndüğü maçta 2-2 berabere kalmış ama bu tur için yeterli olmamıştı. Real Madrid’in La Liga’da 7 puanlık farka ve muhtemel şampiyon olmasına rağmen bu gidişle Barcelona karşısında daha belli bir süre ezilmeye mahkum olduğu düşünülüyor.

Real Madrid Barcelona ile La Liga’da düğümü belirleyecek müthiş El Clasico’ya nisan ayında çıkacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu