DünyaGündemTransfer

Rubin Kazan’dan Gökhan Töre’ye 160 bin euro ceza!..

Rubin Kazan’dan Gökhan Töre’ye 160 bin euro ceza… Geçtiğimiz yaz Rusya’nın Rubin Kazan ekibine transfer olduktan sonra kulüp yönetimi ile sorunlar yaşayan Gökhan Töre’ye ağır para cezası geldi.

Yaz transfer döneminde adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan, fakat sürpriz bir şekilde, Rusya’nın Rubin Kazan ekibine trnsfer olan Gökhan Töre, kulübü tarafından ağır bir para cezasına çarptırıldı. Sporx.com’un haberine göre, Rubin, Kasım ayının sonunda Rusya’dan mazaret göstermeden ayrılarak Türkiye’ye gelen 21 yaşındaki futbolcuya 160 bin euro ceza kesti.

2 ay boyunca Rusya’ya dönmeyen Töre; Rubin Kazan’ın ligin ikinci yarısı için kamp yaptığı İspanya’nın Estepona kasabasındaki çalışmalara yeni katıldığı belirtildi. Rus basının “Rubin Kazan tarihinin en sorunlu transferi” olarak nitelendirdiği transferdeki anlaşmaya göre; Töre’nin Rubin ile olan sözleşmesi 2016 yılına kadar geçerli ve futbolcuya ödenen ücret senelik 2 milyon euro.

Kulüp yetkililerine haber vermeden Rusya’dan ayrıldığı bildirilen Töre’nin menajeri George Yabluko, Rubin’i bu cezayla zorla para tahsil etmeye çalışmakla suçlamış Tataristan Başbakanı’na konuyla ilgili bir de mekyup yazmıştı. Aydı dönemde Türkiye’ye gelen ve tekrar Türk kulüplerinden biriyle transfer görüşmeleri yapacağı iddia edilen genç futbolcu bu iddiaları yalanlamıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu