FutbolGündem

Rüştü Reçber; McGregor’un Beşiktaş’a neden alındığını anlamadım

Rüştü Reçber; McGregor’un Beşiktaş’a neden alındığını anlamadım… Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi kalecilerden olan Rüştü Reçber, Radyospor’a önemli açıklamalar yaptı. Milli kaleci, Beşiktaş’ın McGregor’u neden aldığını anlamadığını söyledi.

Radyospor’da Senad Ok ile Haber Merkezi Programı’na açıklamalarda bulunan Rüştü Reçber, sezon başı Başkan Fikret Orman’nın 39 yaşında bir futbolcuyu takımda görmek istemiyorum ifadesinin ardından takımdan ayrılan tecrübeli isim, McGregor ve Beşiktaş yönetimini değerlendirirken ilginç açıklamalar yaptı.

YAŞANTIMIZI TÜRKİYE’DE GEÇİRMEK İSTİYORUZ

“Aile olarak yurtdışına gitmenin pek doğru olmadığına karar verdik. Yaşantımızı Türkiye’de geçirmek istiyoruz. Şu an için futbol oynama planlarını kafamızdan attık. Belki ilerleyen günlerde farklı bir durum olabilir. Büyük konuşmamak lazım”

MCGREGOR CENK’İN AYARINDA DEĞİL

“Ben niye McGregor alındı anlamadım. Bir kaleci eksikliği olabalir. Cenk’i oturtup Cenk’in ayarında olmayan bir kaleci alıyorsanız soru işareti. Sırf bir kaleci aldım diye sürekli oynatıyorsunuz. McGregor’ın takıma eksisi var. Cenk milli takıma ve Beşiktaş’a hizmet edebilecek bir kaleci. Cenk’te zaman zaman hatalı goller yemiştir. Yaşı halen genç. Güvenip oynatılması gerekiyor”.

FEDA’YI YAPAN YÖNETİM OLDU

“Ben hala anlamadım açıkçası. Feda dediğiniz bir yılda 30 küsür yaşında bir kaleci alıyorsunuz. Aldığınıız kalecinin Cenk’ten 2-3 gömlek üstün olması gerekiyor ama bu böyle değil”

TECRÜBESİZ YÖNETİM

“Ben hiç bir zaman sayın başkan ve yönetimle görüşmedim. Ekranlardan gördüm benimle ilgili düşüncelerini. İnsan üzülüyor neden birebir konuşulmadı diye. Sayın Başkan zor bir ortama geldi.Yeni bir başkan ve yönetim kurulu tecrübesizlik var. Böyle hatalar olacaktır. Alınan karara saygı duyulacaktır. Bu karşılıklı olsa çok daha güzel olurdu. Önemli olan büyüklerin kararıdır”

CENK’İN YEDEĞİYDİM

“Cenk geçen sene 25-30 maç oynadı. Gençlere şans verdmek lazım. Sürekli sürekli kalede oynayacak durumumuz yok. Birileri gider birileri gelir. Cenk 30 maç oynadıysa ben de yedeğiydim. Ama bende 20-25 maç oynadım. Orda bir takım şeyler öğrettik”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu