FutbolGündem

Sadri Şener ile Erman Toroğlu’na Fenerbahçeliler’den büyük tepki!..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Hürriyet Gazetesi yazarı eski hakem Erman Toroğlu’nun İnter-Trabzonspor maçından sonra Milano’daki bir restaurantta çektirdikleri fotoğrafa Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki geldi.

Fenerbahçeli taraftarlardan savcının şüpheli sıfatıyla ifade aldığı Sadri Şener ve Aziz Yıldırım’dan şikayetçi Erman Toroğlu’na tepkiler sürüyor. İnter-Trabzonspor maçından sonra bordo-mavili ekibin galibiyetini kutlamak için Milano’daki bir restaurantta birlikte kutlayan Şener ve Toroğlu’nun birlikte yaptıkları zafer işareti ( V ) Fenerbahçelileri kızdırdı..

Sadri Şener’in, “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak bizim hakkımızdı. Şimdi grup lideriyiz. Açık söyleyeyim buna sevinenler de olabilir, üzülenler de… Eğer bizde leke olsa, şike olsa buraya gelebilir miydik? UEFA böyle takdir etti. Ve biz de Inter’i yenerek iyi bir sonuç aldık. Eğer iyi bir sonuç almasaydık, şimdi çok konuşuluyor olurdu. Ama artık konuşulmaz.

Dönün, bakın büyük kulüplere. Onların bizden daha iyi mali tabloları yok. Üstelik çok daha büyük imkanlara sahip olmalarına rağmen. Bütün bunları yan yana koyduğunuzda kim daha büyük? Bitmedi, Trabzon’da Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar derneği göremezsiniz. Ne store’lar, ne Fenerium’lar vardır orada. Çünkü Trabzon bir futbol kentidir” konuşmalarının ardından yapılan zafer işaretine tepkiler sosyal ağlarda giderek büyüyor!…

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu