FutbolGündem

Hüseyin Kalpar; Karşıyaka ‘yı yenersek şampiyonluk şansımız çoğalır

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Diyarbakırspor galibiyetiyle büyük bir engeli aştıklarını, Karşıyaka maçını kazanmaları durumunda ise şampiyonluk yolunda yüzde 75 avantaj sağlayacaklarını söyledi.

Hüseyin Kalpar, Nuri Asan Tesisleri ’nde  haftalık basın toplantısı düzenledi. Zorlu Diyarbakırspor maçını geride bıraktıklarını, bu maçta alınan 5-0’lık galibliyetel genel averaj ve ikili averajlarını düzelttiklerini, Karşıyaka maçında da aynı performansı göstermek için mücadele edeceklerini savundu.

Diyarbakırspor maçınnı ilk yarısında kötü futbol sergilemelerine rağmen ikinci yarıda 5 gol atıp rahatladılarını belirten Hüseyin Kalpar, “Artık bu maç geride kaldı. 3 Puan hedefimizi 5 golle kapattık. İkinci yarının başında ve sonrasında iki ayrı hedef belirlemiştik. Bu hedefler doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Kalan 7 maçın en az 4’ünde galip gelirsek 59 puana ulaşırız. Bu paun da bizi rahatlıkla şampiyonluğa götürür” dedi.

Hüseyin Kalpar; Karşıyaka ‘yı yenersek şampiyonluk şansımız çoğalır

Karşıyaka ile oynayacakları maçın zor geçeceğini düşünen Hüseyin Kalpar, alınacak 3 puan ile şampiyonluk yolunda yüzde 75’lik bir avantaj sağlayacaklarını iddia etti. Bu maça iyi hazırlanıp, konsantre olup, kazanabilme adına müthiş bir mücadele gerektiğine dikkat çeken Hüseyin Kalpar, şöyle konuştu;

İnanıyorum ki sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluruz. Rakibimizin düşüncesi ligi ilk 6 arasında bitirebilmek. Bize karşı da kazanma arzusu ile oynayacaklar. Deplasmanda iyi sonuçlar alıyorlar. Bunun da bilincindeyiz. Seyircimizin müthiş desteği ile kazanan taraf olmak istiyoruz. Tabiî ki oynanmadan kazanılmıyor. Bizim en çok sıkıntı yaşadığımız maçlar, ‘nasıl olsa kazanırız’ dediğimiz maçlardı. O bakımdan işi sıkı tutacağız.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu