GündemTransfer

Sanica Boru Elazığspor, Adanaspor kalecisi Zülküf Özer’i renklerine bağladı!..

Sanica Boru Elazığspor, Adanaspor kalecisi Zülküf Özer’i renklerine bağladı!.. Transfer çalışmalarına devam eden Sanica Boru Elazığspor, Adanaspor’un kalecisi Zülküf Özer ile sözleşme imzaladı.

Şu ana kadar Almanya’dan gurbetçi Dennis Butowski, Bayrampaşa’dan Abdullah Topkara ve Şanlıurfaspor’dan Özgür Özkaya’ya imza attıran Elazığspor, son olarak ise Adanaspor’dan kaleci Zülküf Özer ile anlaşmaya vardı. Ajansspor.com’un haberine göre, Elazığspor’un başarılı kaleciye 4 yıllık imza attırdığı öğrenildi.

1988 Diyarbakır Ergani doğumlu olan Zülküf Özer, futbola Erganispor’da başaldı. 2007 yılında Mardinspor’da profesyonelliğe yükselen Zülküf Özer, 2009-2010 sezonu öncesi Adanaspor’a transfer oldu. 4 sezon Adanaspor’da görev yapan başarılı kalecinin, 31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Adanaspor ile olan sözleşmesi sona ermişti.

Geride bıraktığımız sezonda PTT 1.Lig’de mücadele eden Adanaspor’da 1’i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 17 karşılaşmada forma giyen başarılı kaleci, kalesinde 21 gol görürken, toplam 1530 dakika görev yaptı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu