FutbolGündemŞike ÇetesiŞike Dosyaları

Şenes Erzik; Fenerbahçe o paraları nasıl kazandı!..

Şenes Erzik sessizliğini bozdu; Fenerbahçe o paraları nasıl kazandı!.. UEFA Tahkim Kurulu’nun şike dosyası konusunda verdiği nihai kararın ardından Fenerbahçe cephesinin bir numaralı hedef tahtası haline gelen UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik sessizliğini bozdu.

Radyospor’un haberine göre, UEFA Tahkim Kurulu’nun şike dosyası konusunda verdiği nihai kararın ardından F.Bahçe cephesinin büyük suçlamalar yaptığı UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, iddialara yanıt verdi, istifa edecler belli dedi.

“İSTİFA ETMESİ GEREKEN BİRİLERİ VARSA ONLAR DA F.BAHÇE’Yİ…”

Sarı-lacivertlilerin, “Utanmadan UEFA’da resmini koyuyorsun…” sözleriyle istifaya davet ettiği UEFA asbaşkanı Erzik, Sporx’e “Allah’a şükür ben utanılacak bir şey yapmadım. Ama utanması ve istifa etmesi gereken birileri varsa onlar da F.Bahçe’yi ve Türkiye’yi bu duruma düşürenlerdir. Ben değilim. Bakın Türk futbolu da demiyorum, Türkiye’nin diyorum” cevabını verdi.

“CAS PAZARLIKLARI DOĞRU DEĞİL” 

UEFA Asbaşkanı Erzik davanın geri çekilmesinden bu yana üzerinde bir çok pazarlık iddiasının gündeme geldiği CAS olayıyla ilgili de şöyle konuştu; Bu iddiaları da anlamış değilim. Bu konuda iddia edilenler doğru değil. Pazarlık ve bir dayatma asla olmadı. F.Bahçe CAS davasını kulübünün menfaatleri doğrultusunda çekmiştir. Şimdi bu dayatma ve pazarlık lafını kullananlara soruyorum şayet F.Bahçe bu davayı geri çekmeseydi Avrupa kupalarına katılabilir miydi?

F.Bahçe geçen sene Avrupa kupalarından kazandığı o paraları nasıl kazandı? CAS davasını çekmeseydi Benfica ile yarı final oynayabilir miydi? F.Bahçe geçen yıl kupaya nasıl gitti çıkıp bunun cevabını versinler. Ben şeytanlık düşünmüyorum namuslu düşünüyorum, ahlaklı düşünüyorum. F.Bahçe o davayı kendi menfaati, kulübün menfaati için çekmiştir.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu