FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Şike Operasyonu Son Dakika; Adnan Polat’ın ofisinde arama yapıldı

Futbolda devam eden “şike operasyonu” kapsamında eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın da ifadesi alınacak. Bu arada Adnan Polat’ın Mecidiyeköy’deki ofisinde de arama yapıldı.

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat’ın Mecidiyeköy’deki ofisinde polisler tarafından arama yapıldı. Devam eden operasyon kapsamında Adnan Polat’ın da ifadesinin alınmasına karar verildi.

Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nden 3 ayrı ekip sabah saatlerinde harekete geçti. Ntvspor.net’in haberine göre, ilk ekip Florya’da bulunan Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. Bir diğer ekip ise Türk Telekom Arena Stadı’na giderek aramalarda bulundu. Polis ekiplerinin diğer durağı ise Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun’un evi oldu. Güvenlik güçleri ile Bülent Tulun son olarak Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya geldi.

Bülent Tulun ile ilgili olarak Galatasaray Kulübü’nden bir açıklama geldi. Açıklamada, “Yürütülen bir soruşturma kapsamında sayın Bülent Tulun’un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek sayın Bülent Tulun, gerekse Galatasaray Spor Kulübü, emniyet ve savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda sayın Bülent Tulun, Florya Tesisleri’nde emniyet mensuplarıyla biraraya gelmiştir” denildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu