FutbolGündem

Sneijder’dan Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklama!..

NationalTurk’ün haberine göre, Sneijder’dan Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklama… Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer operasyonunda şok gelişme ! Hollandalı Wesley Sneijder’in menajeri Sören Lerby “Wesley Premier Lig’de oynamak istiyor o top klas takımlarda oynamalı Avrupa’nın 14. veya 15. sırasındaki bir ligde değil”

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Transfer ediyoruz İnter ile anlaştık” dediği Wesley Sneijder transferinde şok gelişme! Hollandalı oyuncunun menajeri Sören Lerby BBC’ye yaptığı açıklamada “İnter kulübünün Galatasaray ile anlaşmış olması bizi ilgilendirmez, Wesley için her gün yeni bir transfer teklifi geliyor zaten” dedi.

Lerby verdiği röportajda şimdiye kadar 28 yaşındaki Hollandalı oyuncuya Bayern Münih, Tottenham Hotspur ve Manchester United’ın direkt olarak teklif yaptığını ifade ederek “Bu kulüpler önce oyuncu ile konuşmayı tercih ettiler daha sonra İnter ile temas kuracaklar zaten transfer işleyişi de böyle olur. İnter kulübü Wesley’i istemediği bir ülkeye satamaz. Onunla konuştum ve Galatasaray ya da herhangi bir Türk kulübünde oynamak istemediğini bana bildirdi. Israrla İngiltere Premier Liginde oynamak istiyor” dedi.

Lerby ayrıca “Wesley Sneijder top klas bir oyuncu. Ancak top klas liglerde ve takımlarda oynar Avrupa’nın 14 yada 15. sırasındaki bir ligde değil” sözleriyle Galatasaray transferinin olmayacağını BBC yoluyla dünyaya duyurdu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu