FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

TFF Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli; ‘Beşiktaş’ı kurtardık’ sözünün şikeyle alakası yok

Beşiktaş’ı şaibe altında bırakan ve şikeye işaret ettiği iddia edilen bir video twitter’da ortaya çıktı. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli’nin konuşmaları bomba etkisi yarattı.

Hüsnü Güreli’nin toplantı sonrası Mehmet Ali Aydınlar ve Göksel Gümüşdağ’la yaptığı konuşma bomba etkisi yarattı.  Futbol Federasyonu’nun dünkü tarihi kararı sonrası twitter’da ortaya çıkan şok bir video gündemi sarstı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, videoda, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Beşiktaş yöneticisi Hüsnü Güreli’nin, Başkan Mehmet Ali Aydınlar’a dönerek “Beşiktaş’ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç” dediği görülüyor.

Twitter’da bu sözlerin yayınlanmasından sonra özellikle Beşiktaşlı taraftarlar Hüsnü Güreli’nin bu sözlerine tepki yağdırdı.

TFF Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli; Konuşmamın şikey ile alakası yok

Konuyla ilgili TFF’nin resmi sitesine açıklamalarda bulunan Hüsnü Güreli ise şu ifadeleri kullandı; 15 Ağustos günü Swissotel’de İHA tarafından çekilen videoda yer alan ifadelerim, tamamen yabancı oyuncu düzenlemesi ile ilgilidir. TFF Yönetim Kurulu’nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar’ın sarfettiği eleştirileri, Başkanımız ve Başkanvekillerimiz ile birlikte bir sohbet ortamında değerlendirdim.

Şu an itibariyle en fazla sayıda yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan Beşiktaş’ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerimin, şike soruşturması ile ilgili TFF kararına bağlamak hiçbir şekilde doğru değildir.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu