FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Trabzon medyasından TFF ve Fenerbahçe’ye gönderme; Fener tehdit ediyor TFF karar veremiyor

Trabzon’un yerel gazetelerinden Günebakış Gazetesi bugün manşetten verdiği haberde Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Kulübü’nü topa tuttu.

İşte Günebakış Gazetesi’nin bugünkü nüshasında manşetten verdiği haber;

TÜRKİYE Futbol Federasyonu daha önce Fenerbahçe’yi mutlu edecek şekilde aldığı kararlarından vazgeçemiyor. Başkanı, asbaşkanı, saymanı ve ulakları halen tutuklu olan Fenerbahçe, topluma masummuş gibi sunulmak isteniyor.

TFF Vaziyeti İdare Ediyor!

TFF’NİN UEFA yetkilileriyle görüşmesinin ardından dün saat 16.00’da yaptığı toplantıdan hiçbir şey çıkmadı. TFF, sadece Süper Kupa müsabakasını iptal ederek vaziyeti kurtarmaya çalıştı.

Savcılıktan Belge Bekleniyor

SAVCILIKTAN belge bekleyen TFF’nin kararını daha sonra vereceği belirtilirken, Avrupa’ya giden kulüpler değiştirilmedi. Teşvik skandalının odağındaki Fenerbahçe, halen şampiyon muamelesi gördü. M. Ali Aydınlar ise topu UEFA’ya attı.

TFF, Fenerbahçe’den Çekiniyor

SPOR kamuoyu TFF’nin toplantısından önemli kararlar beklerken, Fenerbahçe tehdit üstüne tehdit yağdırdı. Daha önce TFF’yi alkışlayan Fenerbahçe’nin bu kez tehditler sıralaması manidar bulundu.

İşte Tehdit İfadeleri…

FENERBAHÇE’NİN tehditler içeren açıklamasından bazı başlıklar şöyle: “Herkes adımını dikkatli atsın”, “TFF’nin yetkisi mutlak değildir”, “UEFA acele etmezken, TFF’nin acelesi nedendir”, “TFF engizisyon mahkemelerine benzemesin”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) daha önce yaptığı toplantıda tüm kararlarını Fenerbahçe’yi mutlu edecek şekilde aldıktan sonra önceki gün UEFA yetkilileriyle yapılan görüşmenin ardından dün saat 16.00’da yeniden toplandı. Bu toplantıda önemli kararların çıkması bekleniyordu.

Fakat saat 18.25 sıralarında medyanın karşısına çıkan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şu anda sadece Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 31 Temmuz tarihinde oynanması gereken Süper Kupa Final maçını ileri bir tarihe ertelediklerini dile getirdi. Aydınlar, Süper Toto Süper Ligi ile Bank Asya 1. Ligi maçlarının ertelenip ertelenmeyeceğine savcılık tarafından kendilerine belge gönderildikten sonra karar vereceklerini belirtti. Aydınlar, “Savcılığın yarından (Çarşamba) itibaren bize ellerindeki belgeleri ulaştıracakları belirtildi.

Avrupa Yolcuları Değişmedi

Belgelerin tümü bir anda mı, yoksa bölüm bölüm mü gönderilir henüz bilmiyorum. Eğer tümü birlikte gönderilirse, bunları değerlendirir ve liglerin kaderiyle ilgili kararımızı veririz. Ancak belgeler peyderpey gelirse kararımızı daha sonra açıklayacağız. Şu anda kimlerin suçlu, kimlerin suçsuz olduğunu bilmiyoruz. Süreci biz de gazetelerde yazılanlardan takip ediyoruz. Soruşturma devam ediyor.

Bize belge geldiğinde kesin olarak küme düşecek takım var mı yok mu onun kararını vereceğiz” ifadelerini kullandı. Mehmet Ali Aydınlar, Avrupa Kupalarına ise daha önce açıklandığı gibi Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor’un gideceğini açıklarken, “Şayet daha sonra bu takımlar arasından suça bulaşan belgelerle ortaya çıkarsa, onlarla ilgili kararı da UEFA verecektir” yorumunda bulundu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu