FutbolGündem

Trabzonspor’da kaptan Onur dümene geçti; Herkes bu formanın hakkını verecek!..

Trabzonspor’da kaptan Onur dümene geçti; Herkes bu formanın hakkını verecek!.. Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor’da, kaptan dümene geçti… Bugünkü antrenmanda takım arkadaşlarını sert bir şekilde uyaran kaptan Onur Kıvrak, “Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak” dedi…

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ntvspor’un haberine göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yardımcı antrenör Hami Mandıralı idaresinde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren Malouda ile Bamba katılmadı.

Antrenman öncesi Mandıralı ve futbolcuların bir araya geldiği sırada konuşan kaptan Onur, “Artık bu saatten sonra sanki yeni bir sezona başlıyormuşuz gibi oynayacağız. Evet kötü durumda olabiliriz ama birbirimize destek olacağız. Benim için kaptanlığın ve paranın hiçbir önemi yok” dedi.

Konuşması sırasında oldukça sinirli olduğu görülen Onur, “Neden kötü oynuyoruz? Sorunumuz mu var? Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi ya da manevi ne sorun varsa herkes burada söylesin. Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak ve çalışmalı” diye konuştu.

Onur’un konuşmasının ardından antrenmana başlayan bordo-mavililer, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.
Spor Toto Süper Lig’de 3 maçtır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, son olarak Avni Aker’de Akhisar Belediyespor’a 4-2 mağlup olmuştu. Bu maçın bitiş düdüğüyle birlikte kaptan Onur Kıvrak da göz yaşlarını tutamamıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu