FutbolGündem

Trabzonspor’dan, Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’e büyük tepki!..

Trabzonpor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, son günlerde Trabzonspor ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’e göndermede bulundu.

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen’in yeni bir göreve soyunduğunu, bu görevin de yol göstericilik olduğunu söyledi. Ntvspor.net’in haberine göre, Ali Özbak, Şen’in, Trabzonspor ile ilgili son günlerde yaptığı açıklamaları görsel ve yazılı basından takip ettiklerini ifade etti.

Ali Şen’in Fenerbahçe Kulübü’ne yol göstericilik yapabileceğini dile getiren Ali Özbak şöyle konuştu; Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı sayın Ali Şen, yeni bir göreve soyunmuş gibi gözüküyor. O da yol göstericilik. Ama bu defa sadece Fenerbahçe Kulübü’ne değil, tüm kulüplere. Kendi kulübüne yol göstericilik yaparsa buna bir şey söyleyemeyiz. Bu onun hakkıdır.

Trabzonspor Kulübü olarak diğer kulüplerin işlerine karışmayız. Ama Trabzonspor Kulübü’ne yol göstericilik yapmasını yadırgıyoruz. Zira bizim tanıdığımız ve bildiğimiz sayın Şen’in, futbol kuralları dışında bilgeliği ile ön plana çıkmış olmasıdır. Tıpkı 1996 yılında Aygün’ün başını sarması ve ondan beslenmeyi başarmasında olduğu ve bilahare bunu da medyaya bizzat kendisinin ifade etmiş olması gibi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk hedefimiz gruptan çıkmak

Bu arada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu, bunu da başaracaklarına inandığını belirtti. Sadri Şener şöyle konuştu; Futbolun kulüpler seviyesindeki en önemli organizasyonunda yer almak, üstelik lider olarak takımımızın adını gündeme taşımak, Avrupa’nın önemli kulüplerini Trabzon’a getirmek sadece sportif anlamda değil, tanıtım düzeyinde de kente yapılan büyük bir katkıdır.

Avrupa sahnesinde devamlılık, bizim ilk seçildiğimiz günden beri seslendirdiğimiz hedeflerimizin başında gelmekteydi. Ne mutlu bize ki bunu da başardık. Şimdi hedefimiz gruptan başarıyla çıkarak bu mücadeleyi gelecek yılın içerisine de taşımak. Bunu yapabileceğimizi gösterdik.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu