FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike DosyalarıŞike ve Bahis

Trabzonspor’dan sert açıklama; Şike hükümlülerinden algı yaratma iftiraları!..

Trabzonspor’dan sert açıklama; Şike hükümlülerinden algı yaratma iftiraları!.. Trabzonspor Kulübü bir açıklama yaparak, şike hükümlülerinin algı yaratmaya çalıştığını iddia etti, “İftiralar ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur” denildi…

Ajansspor’un haberine göre, Mecnun Odyakmaz Sivasspor kongresinde yaptığı açıklamalar sonrasında, Fenerbahçe’nin de topa girmesi sonrasında Trabzonspor’dan bir yanıt daha geldi. Açıklamada sert ifadeler kullanıldı.

Yapılan açıklama şöyle;

Şike Hükümlülerinin tamamen algı yaratmaya yönelik, UEFA ve Türk Mahkemelerini karalayan, hiçe sayan iftiraları ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır.

Trabzonspor Kulübü hukukun üstünlüğüne inanan, UEFA kuralları ve kesinleşmiş mahkeme kararlarını esas alan bir kulüptür.

“Hak “kın şike ve teşvikle değil, emek ve hukukla elde edildiğine inanıyor, şikenin varlığını artık tartışmıyor, UEFA kurallarının uygulanmasını bekliyor, herkesi yargı kararlarına saygılı olmaya davet ediyor ve bir kez daha tekrar ediyoruz: 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor’dur.

TRABZONSPOR KULÜBÜ

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu