FutbolGündem

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener; Her maçı kazanmak zorundayız

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, şampiyonluk yarışında geriye düşmemek için her maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Hasan Yener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ‘nde basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışının son maçın son dakikasına kadar süreceğini belirtti. Ligde Fenerbahçe ’nin 2 puan önünde lider olduklarını hatırlatan Hasan Yener, “Lig nefes nefese devam ediyor. Hiçbir takımın kaybetme lüksü yok. Biz de lider durumdayız ama bir maçı kaybettiğimizde bir anda geriye düşebiliriz. O bakımdan her maçı kazanmak zorundayız” dedi.

Bu hafta deplasmanda Eskişehirspor ile zorlu bir müsabaka oynayacaklarına değinen Hasan Yener şöyle devam etti;
Yarışta geriye düşmemek için şiddetle 3 puana ihtiyacımız var. Umuyorum bu maçta da 3 puanı kazanan taraf biz oluruz. Eskişehirspor da gerçekten çok iyi bir takım ve iyi bir kadrosu var. Özellikle uzun süredir kendi sahasında kaybetmiyordu. Uzun bir aradan sonra Fenerbahçe maçında ilk mağlubiyetlerini aldılar. Her yönüyle zor bir maç olacak.

Hasan Yener; Her maçı kazanmak zorundayız

Şampiyonluk yarışının Eskişehirspor maçıyla bitmeyeceğinin de altını çizen Hasan Yener, yarışın son maçın son dakikasına kadar süreceğini kaydetti. Kulüplerin açıklamasıyla saha dışında yaşanan tartışmalara bakmadıklarını belirten Hasan Yener, hiçbir spekülasyonun içerisinde yer almak istemediklerini, kendi maçlarını kazanıp yollarına devam etmenin planlarını yaptıklarını anlattı.

Hasan Yener, Kulüp Başkanı Sadri Şener ‘in pazartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara ’da yapacağı görüşmede, Şampiyonlar Ligi için Hüseyin Avni Aker Stadı ’nda yapılması gerekenler ile diğer bazı konuların ele alınacağını sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu