FutbolGündem

Trabzonsporlu Olcan, UEFA’nın manşetinde!..

Trabzonsporlu Olcan, UEFA’nın manşetinde!.. UEFA, son dönemde ortaya koyduğu yüksek performans ile öne çıkan Trabzonsporlu Olcan Adın’ı manşetine taşıdı. Olcan, UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerinin Lazio’yu İtalya’da yenerek grubu ilk sırada tamamlamak olduğunu vurguladı…

UEFA, son dönemde ortaya koyduğu yüksek performans ile öne çıkan Olcan Adın’ı manşetine taşıdı. Ntvspor’un haberine göre, Trabzonsporlu Olcan Adın, UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerinin Lazio’yu İtalya’da yenerek grubu ilk sırada tamamlamak olduğunu vurguladı. UEFA, Trabzonspor’da son dönemde ortaya koyduğu yüksek performansla dikkat çeken Olcan Adın ile bordo-mavililerin Avrupa’daki hedeflerine ilişkin röportaj yaptı.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda geçen hafta Trabzonspor’un Apollon Limassol’u 4-2 yendiği maçta “hat-trick” yapan Olcan, karşılaşmadaki performansını değerlendirerek, “3 gol atmak benim için ödül oldu” dedi. Trabzonspor’un kendi sahasında yenilmezliğini sürdürerek Avrupa Ligi’ne çok daha iyi konsantre olduğunu vurgulayan Olcan Adın, “Hedefimiz, Lazio’yu İtalya’da yenerek grubu ilk sırada tamamlamak” şeklinde konuştu.

Haberde, Trabzonspor’un bu sezon Avrupa’da oynadığı maçlarda yenilmezlik serisini 11 maça çıkardığı ve UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında Olcan’ın Tottenham Hotspur’dan Jermain Defoe ile en çok gol atan oyuncu olduğu hatırlatıldı. Ayrıca, 28 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor’un bu sezon çıktığı 24 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldığı ve yüksek performansı sayesinde Fatih Terim’in gözüne girerek milli takım kadrosuna çağırdığı vurgulandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu