FutbolGündem

Sadri Şener; Galatasaray ile dostluk ilişkilerini rafa kaldırdık

Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, başta olmak üzere birçok yöneticinin Galatasaray ile dostluk ilişkilerinin belli bir süre rafa kaldırılması konusunda karar aldığı iddia edildi.

Başkan Sadri Şener, transfer listelerinde çok önemli oyuncular olduğunu, Galatasaray ile sözleşme imzalayan Selçuk İnan’ın yerini rahatlıkla dolduracaklarını söyledi. Trabzonspor yönetim kurulu, Galatasaray’ın kendilerinden habersiz olarak Selçuk İnan transferini gerçekleştirmesine tepkili. CNNTURK’ün haberine göre, bu konuda kulüp başkanı Sadri Şener başta olmak üzere birçok yöneticinin Galatasaray ile dostluk ilişkilerinin belli bir süre rafa kaldırılması konusunda karar aldığı iddia edildi.

Trabzonspor yönetim kurulu, halen sözleşmesi devam eden Selçuk İnan ile görüşeceğini açıklamış ancak Galatasaray yönetimi erken davranarak futbolcuya beş yıllık imza attırmıştı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener; Bir Selçuk gider 10 Selçuk gelir

Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Taka gazetesine yaptığı açıklamada, transfer listelerinde önemli oyuncular olduğunu, Selçuk’un yerini rahatça dolduracaklarını söyledi. Sadri Şener, “Bir Selçuk gider 10 Selçuk gelir. Bunu da yapacağım. Paramız var, en iyisini alıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.” dedi.

Sadri Şener, İngiltere’de kızının yanında bir süre dinlendikten sonra Hollanda’ya geçerek Ajax’ın Faslı golcüsü Mounir El Hamdaoui’nin transferini bitirmek istediğini söyledi. Sevilla’dan Didier Zokora’yı almak için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, Getafe’nin tecrübeli futbolcusu Derek Boateng’i de gündemine aldığı iddia edildi.

Gana milli takım formasını 28 kez giyen futbolcu için girişimlere başlayan yönetimin, bu futbolcuyu kadroya katmayı çok istediği öğrenildi. Selçuk İnan’ın takımdan ayrılmasının ardından orta sahayı güçlendirmek isteyen Trabzonspor Yönetimi,  Boateng transferini gerçekleştirip bu konuda rahat bir nefes almak istiyor. Boateng için Trabzonspor’un yanı sıra Paris Saint Germain’in de devrede olduğu öğrenildi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu