FutbolGündem

Trabzonspor UEFA’ya gidiyor.. Sadri Şener; Fenerbahçe ile bizi aynı kefeye koyup PFDK’ye sevk etmeleri yanlış

TFF tarafından yapılan açıklamalarının ardından konuşan Sadri Şener, sert eleştirilerde bulundu. Infantino’ya mektup yazdığını belirten Şener, “UEFA’ya rağmen bu iş bitmez” dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ”şike” sürecine ilişkin açıklamasının yeni bittiğini, konuyla ilgili gerekli incelemeleri yaptıklarını söyledi.

Başkan Şener, yaptığı açıklamada, TFF’nin kararları ve 58. maddede yapılan değişikliklerin neyi içerdiği konusunda incelemeler yaptıklarını belirterek, ”TFF’nin açıklaması yeni bitti. Çok net ifadeler kullanmam şimdilik doğru olmaz” dedi.

Başkan Şener, Türkiye’yi Avrupa’da bu sezon başarıyla temsil etmiş bir kulüp olduklarını ifade ederek, ”Fenerbahçe ile bizi aynı kefeye koyup PFDK’ye sevk etmeleri yanlış. Ben neden disiplin kuruluna gideceğim. Etik kurulu da ‘yeterli belge yok’ diyor. UEFA her türlü cezayı verir. Şikenin sahaya yansımadığını hangi aletle ölçmüşler. Infantino’ya 1 hafta önce mektup yazdım. Bir karar vereceklerini söylediler. Geçen hafta randevu talep ettik. ‘Görüşürüz’ demişti. UEFA’ya rağmen bu iş bitmez, mümkün değil. Şimdi biz UEFA’ya gideceğiz” diye konuştu.

Şener, konuya ilişkin yarın daha geniş kapsamlı açıklama yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu