FutbolGündem

Trabzonspor’da Volkan Şen, Bursaspor maçında oynamayacak

Deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Bursa’ya gitti. Hafta içerisinde antrenmanlara katılan Volkan Şen, iki takım arasındaki anlaşma gereği bu hafta sonu forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig’in 7’nci haftasında, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Bursa’ya gitti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı sabah antrenmanı ile maçın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili takım, THY’ye ait özel uçakla Bursa’ya hareket etti.

Sakatlıkları bulunan Vittek, Barış Özbek, Sezer Badur ile Henrique’nin yer almadığı 18 kişilik kadro, Tolga, Serkan, Giray, Colman, Burak, Zokora, Mustafa, Ferhat, Glowacki, Aykut, Halil, Celustka, Alanzinho, Sapara, Adrian, Tayfun, Pawel Brozek ve Zeki’den oluştu. Ntvspor.net’in haberine göre, öte yandan sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen ve hafta içerisindeki antrenmanlara katılan Volkan Şen, iki takım arasındaki anlaşma sebebiyle kafilede yer almadı.

COLMAN VE GİRAY’IN DALYA HEYECANI

Bu arada, kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Colman ile Giray’ın Bursaspor maçında forma giymeleri halinde 100’üncü maçlarına çıkacakları bildirildi. Açıklamada, ”Ankaragücü karşısında Trabzonspor formasıyla 99’uncu lig maçlarını oynayan futbolcularımızdan Colman’ın bu maçlarda toplam 15, Giray’ın ise 4 golü bulunuyor” ifadesine yer verildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu