DünyaFutbolGündem

Tugay Kerimoğlu Ada’ya geri dönüyor!..

Fatih Terim’in gelişiyle Galatasaray’da görev alanı daraltılan Tugay Kerimoğlu, Blackburn Rovers  yöneticileriyle iki kez görüşüp anlaştı. Tugay Kerimoğlu giderken yanında Oktay Derelioğlu’nu da birlikte Ada’ya götürecek.

Eski kulübü Blackburn Rovers’la anlaşan Galatasaray’ın sembol isimlerinden Tugay Kerimoğlu, yeniden Ada’ya dönüyor. Adnan Polat’ın G.Saray Futbol Akademisi’nin ve alt yapısının başına getirdiği Tugay Kerimoğlu, Frank Rijkaard’ın ayrılmasının ardından 70 bin lira ücretle Hagi’nin yardımcılığı görevini üstlenmişti. Fatih Terim’in Galatasaray’da göreve başlamasıyla Florya’da alt yapı direktörlüğü görevine Müfit Erkasap, yardımcılığına ise Fatih İbradi atanmıştı.

Tugay Kerimoğlu’na ise maç analistliği görevi verildi. 20 bin lira aylıkla yeni sözleşme imzalayan Tugay Kerimoğlu, görev alanının daraltılması üzerine ayrılma kararı aldı. Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers’ın yöneticileriyle iki kez görüştü ve alt yapıda çalışmak üzere anlaşmaya vardı. Tugay Kerimoğlu, Oktay Derelioğlu’nu da Ada’ya götürüp Blackburn Rovers’ta birlikte çalışacak.

Tugay Kerimoğlu, 2000 yılının ocak ayında Souness’ın çalıştırdığı İskoç Rangers’a, 2001-02 sezonunda da Blackburn’e transfer olmuştu. İngiliz kulübünde 1999’da jübile yaptıktan sonra Manchester City’de Mark Hughes’ün yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu