FutbolGündem

Türk Futbolu’nun eski devleri Şanlıurfa’da

Türk Futbolu’nun eski devleri Şanlıurfa’da… Milli takımda yıllarca top koşturan futbolcular Şanlıurfa’ya geldi. Özel bir gösteri maçı için Şanlıurfa’ya gelen eski futbol ustaları, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

Rüştü Reçber, Hakan Ünsal ve Tolunay Kafkas gibi futbolun eski yıldızlarının da arasında bulunduğu bir gurup milli futbolcu Şanlıurfa’ya geldi. Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün daveti üzerine özel bir uçakla gelen futbolcular, Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti. Kapıda eski futbolcuları karşılayan Vali Güvenç, eski futbolcularla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bu soğuk günde davetlerini kabul ederek Şanlıurfa’ya gelen futbolculara teşekkür eden Güvenç, bugün için Şanlıurfaspor futbolcularının yaklaşık 2 aylık hazırlıkta bulunduğunu ifade etti. Güvenç, şunları söyledi:

“Bugün programlarımıza katılacaklar. Öncelikle amatör sporcularımıza malzeme dağıtımında bulanacaklar. Sonra da liseler arası bölge yarışmasının birini başlatacağız kaptanlarımızla, arkasından 16,30’da GAP Arena’nın aydınlatması törenini gerçekleştireceğiz. Şanlıurfalı sporcularımızla milli sporcularımız bir gösteri maçı yapacak. Eski Şanlıurfalı futbolcularımız bu maça belki 2 aydır hazırlanıyorlar.”

Eski futbolcu Tolunay Kafkas ise her zaman ve her organizasyonda bulunmaya hazır olduklarını söyledi. Kafkas, “Ben de tekrardan bu nazik davetiniz için arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bölge futboluna katkı sağlamak amacıyla liseler arası bölge yarışmasının startını verecek olan milli futbolcular, ardından ışıklandırması tamamlanan GAP Arena Stadyumu’nda eski Şanlıurfalı sporcularla özel gösteri maçı düzenlenecek. Bu arada futbolcular gün içinde Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekanlarını gezecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu