FutbolGündem

UEFA’dan Galatasaray’a zemin uyarısı!..

UEFA’dan Galatasaray’a zemin uyarısı!.. UEFA, Juventus maçında sahası bozulan Sarı-kırmızılılar’a “Şampiyonlar Ligi maçlarına kadar zemininizi düzeltin” dedi…

Galatasaray, Türk Telekom Arena’nın zeminini Şampiyonlar Ligi ikinci turuna kadar düzeltmek zorunda. Ntvspor’un haberine göre, UEFA, Ocak ayı sonunda heyet göndererek Arena’nın sahasını inceletecek. Bu heyetten olumsuz bir rapor çıkması halinde Sarı-kırmızılılar maçlarını başka bir statta oynamak zorunda kalacak. Bu durumda Galatasaray 2. tur ilk maçını heyetin onay verdiği İstanbul’da başka bir statta ya da Türkiye’de UEFA standartlarına uygun bir stadyumda oynayacak.

Galatasaray ise Arena’nın zemininin yenilenmesi konusunda ilk adımı attı. Sarı – kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Balıkesirspor maçını İzmir’de oynamak için federasyona başvurdu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde zemin sıkıntısı yaşayan ilk takım Galatasaray değil. UEFA, CSKA Moskova’yı, sahasının kötü durumu nedeniyle başka bir statta oynattı. Rus temsilcisi, D Grubu’ndaki ilk maçında Viktoria Plzen’i St. Petersburg şehrinde ağırlamak zorunda kalmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu