FutbolGündem

UEFA’dan Samsunspor’a şok!..

UEFA’dan Samsunspor’a şok!.. Samsunspor Başkanı Emin Kar, UEFA’nın 6 puanlarını silebileceğini hatta eski borçlardan dolayı kulübün küme düşebileceği belirtti.

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Fethiyespor maçında hakem Süleyman Abay’ın yüzde 100 gollerini vermediğini belirterek, gerekli yerlere itirazları yapacaklarını söyledi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Samsunspor Başkanı Emin Kar, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Fethiyespor – Samsunspor maçını değerlendirmek ve takımın son durumu hakkında Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

“SÜLEYMAN ABAY BUNDAN SONRA BİZİM MAÇIMIZI YÖNETMESİN”

Fethiyespor maçında Samsunsporlu oyuncuların iyi mücadele ettiğini belirten Kar şöyle konuştu; Ne yazık ki maçın son dakikalarında bana göre yüzde 100 olan gol pozisyonunu maçın hakemi Süleyman Abay vermedi. Hem yan hakemin hem de kendisi ilk önce golü verdi. Daha sonra iptal etmesi garibimize gitti. Sezon başından beri hiçbir tane hakemler hakkında tek bir kelime konuşmadım. Bu öyle bir maç ki, bizim açımızdan, puansal açıdan ve rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada 2 puan bizim için inanılmaz bir puan olacaktı. Yukarısı ile olan puan makasımızda kapanacaktı.

Süleyman Abay bizim yaklaşık 18-19 tane maçını yönetmiş sadece 1 tanesinde galip geldik diğerlerinde galip gelmemizin ötesinde yine buna benzer birçok bariz hataları var. Gerekli yerlere gerekli itirazları yapacağız ama bundan bir şey çıkmaz. Süleyman Abay inşallah bir daha bizim maçımıza gelmez. Her hakem hata yapıyor ama Süleyman Abay’ın hataları üst üste gelince bu bizi biraz fazla meşgul ediyor. Son saniyelerde iptal edilen gol için üzgünüz. Ama bizim hedefimizden sapma gibi hiçbir görüşümüz yok.

SAMSUNSPOR’UN 6 PUANI SİLİNEBİLİR

Samsunspor’un eski futbolculara olan borçlarından dolayı takımım küme düşme ile karşı karşıya kalabileceğini ifade eden Kar, “Yaptığımız 2 transferler takıma katkı sağlayacak. Bir tane daha transfer zor görünüyor. Bizim takıma yakışacak, bizle beraber bu yola başvuracak bir tane adam istiyorduk ama şuana kadar olmadı. Maddi anlamda sıkıntılarımız var. 2001 yılından artık son ödeme noktasına geldik. Ben Ofosu ve Pri’nin borçlarını önümüzdeki 15 gün içerisinde ödeyemez isek 6 puanımızı silecekler ve küme düşmeye kadar da gidebilir. Sadece bunlarla değil, Fink, Serdar Özkan ve Bülent Kocabey’in borçları da geldi. Geçmişten kalan borçlar bizi bunaltmaya başladı” diye konuştu.

“PLAY-OFF ŞANSIMIZ VAR”

Halen Play-off için şanslarının olduğunu belirten Kar, “İçeride oynayacağımız 8 maçtan alacağımız 24 puan, dışarıdan alacağımız puanlarla beraber Play-off şansımız var. En kötü ihtimal ile Play-off oynamak istiyoruz. Samsunspor seyircisi ile birlikte inanılmaz oynuyor. Seyircinin muhteşem desteği ile birlikte burada çok maç çevirdik. Bu hafta oynayacağız Denizlispor maçı önem arz ediyor. Çünkü rakiplerimiz birbirleriyle oynayacaklar. Onun için bu haftada bizim için çok önemli. Denizlispor maçında da taraftarlarımızdan desteği bekliyoruz. Denizlispor maçını da yenerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu