FutbolGündem

Fenerbahçe tur için Spartak Moskova önünde

Fenerbahçe tur için Spartak Moskova önünde… Gerek geçen sezonki men kararı… Gerekse de son haftalarda yaşanan gerilimler… Fenerbahçe’nin en azından kısa vadedeki dengelerini belirleyecek maç geldi çattı… Sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi yolundaki son maçta Spartak Moskova önünde.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Rusya’nın Spartak Moskova takımıyla karşılaşacak. Geçen sezon doğrudan katılacağı Şampiyonlar Ligi’nden men edilen, ayrıca son dönemde Aykut Kocaman ve Alex arasında başlayıp, taraftar ve Aziz Yıldırım’ın da dahil olduğu gerilimler yaşayan sarı lacivertliler için tur vizesi büyük önem taşıyor.

Ntvspor’un haberine göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Brych’in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Markus Hacker’in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Guido Winkmann olacak.

Moskova’da oynanan ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, Kadıköy’de turu getirecek skoru yakalayarak, ”Devler Ligi”nde gruplara kalmayı hedefliyor. Fenerbahçe’ye tur için 1-0’lık galibiyet yeterli olacak. Sarı-lacivertlilerin 2-1’lik galibiyeti halinde maç uzatmaya gidecek. Beraberlik, konuk ekibin kazanması veya 2-1’in üstündeki tek farklı galibiyetlerde (3-2 veya 4-3 gibi) ise ”Sarı kanaryalar” Şampiyonlar Ligi’nden elenecek.

Fenerbahçe’nin, Spartak Moskova maçına, son oynadığı Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuyla çıkması bekleniyor: Mert Günok, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Krasic, Kuyt ve Sow

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu