FutbolGündem

Uğur Tütüneker; Galatasaray’ın transferleri tartışılır

Galatasaray’ın eski futbolcusu Uğur Tütüneker, sarı-kırmızılıların UEFA kupasından sonra iyi yolda olmadığını, yapılan transferlerin tartışılması gerektiğini belirtti.

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Orduspor’un teknik direktörü ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Uğur Tütüneker, ”Galatasaray’ın UEFA kupasından sonra iyi yolda olmadığı bir gerçek, son yıllarda yaptığı transferler de tartışılır” dedi. Galatasaray’ın eski futbolcusu Uğur Tütüneker, katıldığı bir radyo programında taraftarlardan gelen sorular üzerine Orduspor’u, Süper Lig’i ve eski takımı Galatasaray’ı değerlendirdi.

Süper Lig maçlarını sahada takip ettiğini, Süper Lig’de tempoyu düşük bulduğunu ifade eden Uğur Tütüneker, ”Ama tabii ki her zaman olduğu gibi kaliteli maçlar da oluyor. Anadolu takımları 3 büyüklere karşı oynadığında çok farklı oynayabiliyor. Ancak bu takımlar üç-dört maç oynadıktan sonra devamını getiremiyorlar. Bu Süper Lig’de de böyle, Bank Asya’da da, ben Türk futbolunda istikrar olmadığına inanıyorum, ancak bu istikrar yakalanırsa liglerimizde daha güzel şeyler olur diye tahmin ediyorum” dedi.

Eski takımı Galatasaray hakkında da görüşlerini dile getiren Uğur Tütüneker, ”Özellikle Galatasaray’ın UEFA kupasından sonra iyi yolda olmadığı bir gerçek. Son yıllarda yaptığı transferler de doğru mu yanlış mı? Bu tartışılır. Ama doğru transferlerin yapılmadığı bir gerçek. Yine dışarıdan gözlemlediklerimize göre yönetim bazından bir sıkıntı olduğunu görüyoruz. Bana göre Galatasaray’ın önümüzdeki yıllar içinde yeni stadıyla birlikte yeni sayfalar açması gerekiyor. İnşallah Galatasaray’ın daha iyi yerlerde olmasını hep beraber görürüz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu