FutbolGündem

Ümit Özat; Trabzonspor yenilmeyecek diye birşey yok / Ankaragücü Haberleri

Ankaragücü Haberleri /  Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Trabzon’un yıllar sonra tekrar kabus gibi bir deplasman olduğunu ama yinede yenilmeyecek bir takım olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçında lider Trabzonspor ile karşılaşacak Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, ilk yarı Galatasaray ile Fenerbahçe yi yendiklerini Trabzonspor ‘u da yenebilecek güçte olduklarını kaydetti. Trabzonspor ‘u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren genç teknik adam, “Bu maçtan sonra zorlu bir sürece giriyoruz. Alacağımız bir galibiyet bize büyük moral olacak” dedi.

Trabzonspor ‘u yenmeleri halinde yukarıda ki yarışın yeniden başlayacağına dikkat çeken Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, “Yıllar sonra Trabzon kabus gibi bir deplasman oldu. İlk yarı Galatasaray ile Fenerbahçe ‘yi yendik Trabzonspor ‘da yenilmeyecek takım değil. Oyuncularıma çok güceniyorum. 13. sırada bulunuyoruz yukarı ile arayı kapatmak istiyoruz. Hem de yukarıdaki yarışa ayrı boyut getirmek istiyoruz. Bu sene Ankaragücü bana göre belirleyici olacak. Hangi maçın ne getireceği belli olmuyor. Bu hafta lige iyi başlayarak hafta içerisinde kupada Yeni Malatyaspor galibiyeti ile kupada çeyrek finale çıkma istiyoruz” diye konuştu.

Transfer çalışmalarına değinen Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, belki bir-iki oyuncu ile yollarını ayıracaklarının altını çizerek şu görüşleri dile getirdi; Yabancı kontenjanını azaltma adına birkaç isim ile yollarımızı ayırabiliriz. Yeteri kadar transfer yaptık. Belki bir oyuncu daha aramıza katılabilir. Kadroyu doldurduğumuza inanıyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu