FutbolGündem

Hikmet Karaman; Hafta sonu bizim için zor geçecek / Spor Haberleri

Spor Haberleri / Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan Manisaspor 3 puan peşinde.

Hafta sonu Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynayacak olan Manisaspor-Kardemir Karabükspor maçının önemine vurgu yapan Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sezon sonuna kadar oynanacak tüm karşılaşmalara final gözüyle baktıklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor ile ikinci yarının ilk finalini oynayacaklarını belirten siyah–beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Hikmet Karaman, bu hafta karşılaşacakları rakipleri Kardemir D. Ç. Karabükspor’un ligin ilk yarısında gösterdiği performansdan dolayı alkışlanması gerektiğini belirtti.

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Kardemir Karabükspor ile oynayacakları zorlu karşılaşmaya hazırlanan Manisaspor’da herkes ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yaparken, zorlu karşılaşmaya az bir zaman kala Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman rakipleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Rakibimizin ilk devre performansı alkışlanacak türdendi. Ancak bizde çıkış yakalayan ekiplerden birisiyiz. Antalya kampında iyi hazırlandık ancak kampa geç katılan arkadaşlarımız vardı. Tam takım olarak çalışamadık. Düşüncelerimizi ve antrenmanlarda yapmak istediklerimizi futbolcularım hazırlık maçlarında geri vermeye başladılar. Bu çok önemli. Hem kupa maçlarında hem de hazırlık karşılaşmalarında geri bildirimler üst düzeydeydi” diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman; Yücel İldiz ‘i takdir ediyorum

Yönetimden orta sahaya mutlak takviye isteğini ilettiğini ifade eden Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Yönetim kurulumuz orta sahaya takviye konusundaki isteğimi bugün yarın gerçekleştireceğini söyledi. İkinci yarıya başlamadan önce bu gelişmeler bizim için motive edicidir” diye konuştu.

Kardemir Karabükspor karşılaşması hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Manisaspor takımının deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman, sezon başında Karabük deplasmanında takımının, kendisinin görevde olmadığı dönemde 2- 0’lık sonuçla yenildiğini, bugün gelinen noktada Kardemir Karabükspor takımının alkışlanacak düzeye geldiğini belirterek, ”Hafta sonu oynanacak karşılaşmanın iyi bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum. Kardemir Karabükspor takımının hocası Yücel İldiz’i takımına kazandırdıklarından dolayı takdir ediyorum. İldiz, Kardemir Karabükspor için büyük bir kazanç olduğunu ilk yarıda ortaya koyduğu performans ve elde ettiği başarıyla gösterdi. Cumartesi günü oynanacak 90 dakikanın sonunun ne olacağını herkes merak ediyor” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu