FutbolGündem

Mehmet Özdilek; Fenerbahçe ‘yi yenecek güçteyiz / Medical Park Antalyaspor Haberleri

Medical Park Antalyaspor Haberleri / Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe karşılaşmasında istedikleri futbolu sahaya yansıtmaları durumunda maçı kazanabileceklerini söyledi.

Süper Lig ’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, ligin ikinci yarısını Fenerbahçe karşılaşması ile açacak. Cumartesi günü oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı tek idmanla sürdüren Medical Park Antalyaspor’da morallerin üst seviyede olması dikkat çekti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını ayaküstü cevaplayan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek, gününde olan ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağını düşündüğünü söyledi. Ligin ilk yarısında yaptıkları yanlışlardan dersler çıkardıklarını belirten Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek, gününde olmaları durumunda Fenerbahçe ‘yi mağlup edebileceklerini kaydetti.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek, ligin ilk yarısını hedefledikleri noktada bitirdiklerini vurgulayarak, “Lige farklı Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladık fakat daha sonra çıkışa geçtik. Bu kez sarı-lacivertlilerle kendi evimizde karşılaşacağız. Kendi evimizde de iyi oynuyoruz. İstatistikler bunu gösteriyor, ancak her zaman istatistiklerin dediği de olmuyor. O gün iyi oynayan, gününde olan taraf maçı kazanacaktır” dedi.

Fenerbahçe ‘nin sıkıntılı dönemden geçmesinin kendileri açısından avantaj olmadığını ifade eden Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek, “Fenerbahçe ‘nin birönceki maçına bakarak yorum yapmak doğru değil. Ne kadar sorunlu olurlarsa olsunlar, iyibir kadroya sahipler. Burada önemli olan maçta bizim ne yapacağımız. Rakipten önce kendi durumumuza bakmamız gerekir. Biz kendimiz gibi oynarsak, çok net söylüyorum maçı kazanabiliriz” diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü  Mehmet Özdilek; Oyuncularım da Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istiyor

Medical Park Antalyaspor formasıyla ilk lig maçına Fenerbahçe ‘ye karşı çıkacak İbrahim Dağaşan ‘ı heyecan sardı. Devre arasında Bucaspor ‘dan transfer edilen orta saha oyuncusu, “Antalyaspor fromasıyla ilk lig maçına çıkacak olmamdan dolayı heyecan yaşıyorum. İlk maçımın Fenerbahçe’ye karşı olması benim açımdan sakıncası yok. Çünkü daha öncede bu tip büyük maçlarda forma giymiştim. Hocam maçta şans verirse elimden gelenin en iyisini yapacağım” şeklinde konuştu.

Ligin ilk yarısında en farklı mağlubiyeti Fenerbahçe karşısında aldıklarını hatırlatan Yenal Tuncer, nAncak şu an her şey farklı. İlk yarıda takım yeniydi, alışma dönemimiz söz konusuydu, şu an daha oturmuş kadromuz var. Devre arasında çok iyi birçalışma dönemi geçirdik. Fenerbahçe ‘yi yenerek ikinci yarıya da en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Medical Park Antalyaspor forvetsiz çalıştı

Ziraat Türkiye Kupası ‘nda oynanan Galatasaray maçında sakatlanan golcü oyuncular Necati Ateş ile Mehmet Yılmaz, bugünkü idmanda yer almadı. Düz koşu ile ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan kırmızı-beyazlı oyuncular çift kale maç ile idmanı tamamladı. Galatasaray maçında sakatlığı sebebiyle forma şansı bulamayan Brezilyalı futbolcu Tita ’nın Fenerbehçe ’ye karşı forma giymesinde sakınca olmadığı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu