FutbolGündem

Galatasaray ‘da hedef 2. yarıya galibiyetle başlamak / Galatasaray Haberleri

Galatasaray Haberleri / Galatasaray, pazar günü Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında Sivaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Ziraat Türkiye Kupası ‘nda Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak gruptan çıkmayı başaran sarı – kırmızılılar, pazar günü Türk Telekom Arena’da Sivaspor’u da yenerek ikinci yarıya iyi başlamak istiyor. Florya Metin Oktay Tesisleri ‘nde Teknik Direktör Gheorghe Hagi yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular önce salonda kondisyon ağırlıklı biridman gerçekleştirdi. Futbolcular, daha sonra sahada istasyon hareketlerinin ardından ayak tenisi oynadı.

Antrenman sırasında oyuncuların oldukça neşeli olduğu ise dikkatlerden kaçmadı. Hagi, yeni transferler Culio ve Kazım’a takımdan ayrı olarak estra idman yaptırdı. Antrenmana sakatlıkları süren Pino, Milan Baros, Gökhan Zan ile Çağlar Birinci katılmadı. Bu arada Medical Park Antalyaspor maçında ayağına darbe alan Arda Turan ise çalışmada yer almadı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu