FutbolGündem

Ünal Aysal’dan 6-1’lik mağlubiyet ve Fatih Terim hakkında açıklama!..

Ünal Aysal’dan 6-1’lik mağlubiyet ve Fatih Terim hakkında açıklama!.. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid karşısında alınan 6-1’lik mağlubiyet ve Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını söyledi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Aysal, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde “Değerli Galatasaraylı Dostlarım” cümlesiyle başlayan açıklamasında, “Real Madrid karşısında ağır bir yenilgi aldık. Ancak futbolda bütün sonuçların mümkün olabildiği gibi bunun çare ve çözümleri de mümkündür. Kollektif bir spor olan futbolda hiç kimseyi tek başına suçlu ilan etmek bizim kültürümüzde kabul görmez” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında 22 Eylül Pazar günü Beşiktaş ile çok önemli bir derbi maçı oynayacaklarının altını çizen Aysal, şunları kaydetti:

“Derbi maçta 6 puanlık bir farkı kapatmak için sahaya çıkacağız. Bu önemli maç öncesinde bazı dış odaklarca zaten yeteri kadar ve ısrarla dağıtılmaya çalışılmış olan konsantrasyonumuzu daha fazla bozmak ve dikkatimizi başka noktalara vermek, son derece büyük bir hata olur. Bu nedenle takımımızın özellikle moral açısından bu maça en iyi şekilde hazırlanmasının sağlanabilmesi için başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan birbirine kenetlenerek anlayış içinde olmalarını ve yanlış izlenimlere yol açabilecek açıklamalardan kaçınmalarını istiyorum.”

“Teknik heyet ve futbolculara güveniyorum”

Büyük bir camia olduklarını ve kendilerini yıllardır ayakta tutanın birbirlerine duydukları saygı ve şefkat olduğuna vurgu yapan Aysal, “Biz büyük bir camiayız. Bu aileyi yıllardır ayakta tutan şey birbirimize duyduğumuz sevgi ve şefkat olmuştur. Bugün bu bağı en üst düzeyde sergileme zamanıdır. Eleştiriler tabii ki olabilir ama bunları çok daha sakin ve mutlu günlerimizde oturup, konuşacak ve kendi içimizde çözecek güce ve kültüre sahibiz. Galatasaray için her şeyin en iyisini istememiz çok doğal hakkımız, ama bunlara ancak diyalog, ciddi analizler ve çalışmalarla erişebiliriz” açıklamalarında bulundu.

Son dönemde alınan kötü sonuçlara rağmen takıma ve teknik heyete desteklerinin sürdüğünü aktaran sarı-kırmızılı kulübün başkanı, “Herkesin bilmesini isterim ki, son dönemde alınan neticelere rağmen benim teknik ekibimize ve tüm oyuncularımıza güvenim tamdır. Bütün camiamızdan aynı destek ve inancın devamını bekliyorum” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu