FutbolGündem

Ünal Aysal’dan çarpıcı açıklama; Bütün kulüplerde hırsızlık oluyor!..

Ünal Aysal’dan çarpıcı açıklama; Bütün kulüplerde hırsızlık oluyor!.. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kulüpte büyük miktarda hırsızlık ve yolsuzluk yapıldığını iddia eden, eski hukuk işleri sorumlusu Ayşegül Egemen’e çok sert bir yanıt verdi.

Galatasaray Kulübü’nün 500 bin lirasını zimmetine geçirdiği iddiasıyla geçtiğimiz aylarda işine son verilen, sarı kırmızılı kulübün eski hukuk işleri sorumlusu Ayşegül Egemen, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’ye verdiği röportajda ortalığı sarsan iddialarda bulunmuştu.

Sarı kırmızılı kulüpte büyük miktarlarda yolsuzluk yapıldığını öne süren Egemen’e, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yanıt verdi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, yine Beyaz Futbol’a konuşan Aysal, avukat Egemen’i mahkekemeye verdiklerini hatırlatarak şunları söyledi: “Bu avukat Ayşegül Egemen’in söylediği her şey tamamen kendisini korumak için. O 500 bin lirayı geri ödememek için ortaya sürdüğü bahaneler. Onlara inanmayın. Biz zaten resmi açıklamayı yaptık. Olay savcılığın önünde.”

“HIRSIZLIĞI ARAŞTIRIYORUZ”

Ayşegül Egemen’in, “Galatasaray Kulübü’nün 1.5 milyon euroluk forması kayboldu. Bu işin içinde yöneticiler de var” iddiasını yanıtlayan Aysal, şöyle konuştu: “1.5 milyon euroluk forma olayını ben hatırlamıyorum. Ama bütün kulüplerde bu tür hırsızlıklar oluyor. Nitekim kendisi 500 bin lirayı yürüttüğüne göre, demek ki başka şeyler de oluyor. Burası çok büyük bir kulüp. Ama bizim görevimiz bunları önlemek ve gerektiğinde savcılığa vermek.

Bu işin içinde yöneticilerin olması mümkün değil. Hiçbir yönetici bu işe ne tenezzül eder, ne de girer. Zaten bir yönetici girerse, ertesi gün kulağından tutar atarım. Hırsızlık olayını kulüp içinde araştırıyoruz. Yöneticiler, yani bizim yukarı seviyedeki yöneticiler bu işin içinde yok. Ama aşağıda dükkan yöneticileri, şunlar onlar olabilir.”

“MELO TAKDİR EDİLECEK BİR FUTBOLCU”

Ünal Aysal, Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepki gösterdiği Brezilyalı Melo hakkında yöneltilen, “Ona sahip çıkıyor musunuz?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Sahip çıkmaz olur muyum kardeşim! Adam her sene daha iyileşerek gidiyor. Hem oyunu iyileşiyor hem daha terbiyeli, daha düzenli bir hayat kurdu. Takdir edilecek bir hayatı var. Şu anda o çocuğun üstüne gitmek bir kasıt yani.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu