DünyaFutbolGündem

Zlatan Ibrahimovic & Pep Guardiola tartışması UEFA’da!..

NationalTurk’ün haberine göre, Zlatan Ibrahimovic & Pep Guardiola tartışması UEFA’da!.. Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, teknik direktörleri Pep Guardiola’ya hakaret ettiği gerekçesiyle PSG’de forma giyen dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic’in cezalandırılması için UEFA’ya başvurdu.

Alman basınında yer alan haberlerde, Karl-Heinz Rummenigge’nin İsveçli futbolcunun cezalandırılması için UEFA’ya başvurduğu belirtildi. Ibrahımovic’in Pep Guardiola’ya hakaret ettiği gerekçesiyle başvuruda bulunduğunu anlatan Rummenigge, “Aptallık, her insanın kişisel gelişiminde yaşadığı bir durumdur. Ibrahimovic’in durumunu da bu kapsamda ele alabiliriz” şeklinde konuştu.

Yaşanan olayların “sportmenlik dışı ve çok kaba” olarak niteleyen Rummenige, UEFA’nın gereken cezayı vereceğine inandığını söyledi. İspanyol Teknik Direktör Pep Guardiola ise bu konuda şimdilik konuşmak istemediğini, ileriki dönemlerde açıklama yapabileceğini ifade etti.

İbrahimovic, 2010’da Barcelona’da çalıştığı Pep Guardiola hakkında, birkaç gün önce Alman basınından “Spiegel”e verdiği röportajda çeşitli ithamlarda bulunmuştu. İspanyol teknik adamı korkaklıkla suçlayan İsveçli futbolcu, röportajında Barcelona’dan ayrılma nedeni olarak Guardiola’yı göstermişti.

Milli oyuncu, ”Ben Zlatan” adlı otobiyografisinde de Guardiola’ya çeşitli suçlamalarde bulunmuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu