FutbolGündem

TFF binasına Fenerbahçe bayrağı asıldı!..

TFF binasına Fenerbahçe bayrağı asıldı!.. Fenerbahçe bayrağı, sarı – lacivertli bir taraftar grubu tarafından TFF binasına asıldı, TFF’den konu hakkında açıklama geldi…

Fenerbahçe taraftar grubu antu, TFF binasına bayrak astı. Ajansspor.com’un haberine göre, geç saatlerde gerçekleştirildiği ifade edilen olayı Antu.com üstlenirken, gruptan yapılan açıklamada ;”Antu olarak biz de en manalı yere TFF Binasına bayrağımızı astık. Üzerinde “Fenerle Kimse Başa Çıkamaz” yazan yaklaşık 200 metrekarelik bayrağımız TFF binasında dalgalanıyor” denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu binasına yapılan ve bir “operasyon” olarak vurgulanan olayı, ancak binanın kiracılarından birinin gerçekleştirebileceği, Antu.com’un sahibi Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’in oğlu Metin Şen’in de TFF’nin de yer aldığı Seba Center’da ofisi olduğu ve organizasyonu yaptırdığı iddia edildi.

Bu arada bayrakla ilgili TFF’den şu açıklama geldi;

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’de kiralık olarak ikamet ettiği ve sadece iki katını kullandığı Seba Center binasına bugün sabah saatlerinde aynı binada ofisi bulunan bir kiracı tarafından izinsiz olarak Fenerbahçe Spor Kulübü bayrağı asılmıştır.

Kamuoyunda oluşabilecek bilgi kirliliğin önüne geçmek amacıyla ilgili bayrağın binada yer alan diğer 17 kiracıdan birisi tarafından asıldığını ve asıldıktan hemen sonra Federasyonumuzun uyarısı üzerine kaldırıldığını belirtmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Türkiye Futbol Federasyonu

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu