DünyaFutbolGündem

Hırvatistan Milli Takım aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımı’ın 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak için baraj maçı oynayacağı Hırvatistan’da aday kadro açıklandı.

Teknik direktör Slaven Bilic kadroya 28 kişiyi davet etti. Daha sonra 22 kişiye düşecek kadroda sürpriz yok. Ntvspor’un haberine göre, Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, 28 kişilik aday kadroyu açıkladı. A Milli Takımı’n 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak için baraj maçı oynayacağı Hırvatistan’da aday kadro açıklandı. Teknik direktör Slaven Bilic kadroya 28 kişiyi davet etti. Daha sonra 22 kişiye düşecek kadroda sürpriz yok.

Hırvatistan Milli Takımı’nda sakatlıkları süren Mladen Petric ve Niko Kranjcar, Türkiye karşısında beklendiği gibi forma giyemeyecek. Kardemir Karabükspor’dan kaleci Tomic ile eski Beşiktaşlı Gordon Schildenfeld de aday kodroda yer aldı.
Hırvatistan’ın orta sahasında Ivan Rakitic, Luka Modric ve Danijel Pranjic gibi isimler dikkat çekiyor. Teknik direktör Slaven Bilic’in gol umutları ise Ivica Olic, Ivan Klasnic ve Eduardo Da Silva olacak.

Türkiye ile Hırvatistan arasında finallere katılacak takımı belirleyecek maçların ilk ayağı 11 Kasım’da Türk Telekom Arena’da, rövanşı ise 15 Kasım’da Zagreb’te oynanacak.

Türkiye-Hırvatistan maçının biletleri 31 Ekim’de satışa çıkacak

A Milli Takımı’nın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile yapacağı karşılaşmanın biletlerinin satışı 31 Ekim Pazartesi sabahı saat 11.00’den itibaren başlayacak. Ay – yıldızlıların EUR0 2012 yolunda sahasındaki son maç olması açısından büyük öneme sahip karşılaşma, 11 Kasım Cuma akşamı oynanacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da saat 21.05’de başlayacak maçın biletleri Biletix’in, www.biletix.com web sitesi, (0216 5569800) numaralı çağrı merkezi ve gişelerinden satın alınabilecek. Locaların satışı ise Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılacak.

Milli maçın bilet fiyatları şöyle;

Doğu-Batı Localar: 270 TL, Güney Localar: 189 TL, VIP: 189 TL, 1. Kategori : 108 TL, 2. Kategori : 76 TL, 3. Kategori: 54 TL, Yüzevler Tribünü: 41 TL, Kale Arkaları: 22 TL

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu