FutbolGündem

A Milli Futbol Takımı’nın programı belli oldu!..

A Milli Futbol Takımı’nın programı belli oldu!.. A Millilerin, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ve 26 Mart Salı günü İstanbul’da Macaristan ile oynayacağı maçların programı belli oldu.

A Milli Futbol Takımı’nın, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ve 26 Mart Salı günü İstanbul’da Macaristan ile oynayacağı maçların programı açıklandı. Ntvspor’un haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım aday kadrosu 15 Mart Cuma günü açıklanacak. Milliler, 18 Mart Pazartesi günü saat 09.15’de milli takım ana sponsorlarından Turkcell’in Sheraton Otel’de düzenleyeceği imza törenine katılacak. Ay-yıldızlılar, bu etkinliğin ardından aynı gün saat 11.00’de Atatürk Havalimanı’ndan Barcelona’ya hareket edecek.

Barcelona’da Hotel Rey Juan Carlos’da konaklayacak olan A Milli Takım, buradaki ilk antrenmanını 19 Mart Salı sabahı Espanyol Kulübü’nün tesislerinde (Ciutat Esportiva) yapacak. Bu çalışmanın ilk yarım saati basın mensupları tarafından takip edilebilecek.

Kampın ikinci antrenmanı, 20 Mart Çarşamba sabahı yine Espanyol Kulübü’nün tesislerinde yapılacak. Bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü yazılı ve görsel basına açık olacak. A Milli Takım aynı gün Barcelona’dan ayrılarak kara yolu ile Andorra’ya geçecek ve Andorra Park Otel’de kampa devam edecek. Andorra maçından önceki son antrenman 21 Mart Perşembe akşamı Estadi Comunal’de yapılacak. Basın mensuplarının ilk 15 dakikasını izleyebileceği bu çalışmadan hemen önce A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve bir futbolcu Andorra Park Hotel’de basın toplantısı düzenleyecek.

A Milli Takım’ın grup elemelerindeki beşinci maçı olan Andorra – Türkiye karşılaşması, 22 Mart Cuma günü TSİ 20.15’te Estadi Comunal’de oynanacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu