FutbolGündem

İstanbul BŞB Teknik Direktörü Avcı; Kupada şansımız sürüyor

İstanbul BŞB Haberleri / Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka’yı mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kupada iddialarını sürdürdüklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. hafta maçında Karşıyaka’yı 1-0 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, aldıkları galibiyetle kupadaki şanslarını sürdürdüklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, grup maçlarına iyi başlamadıklarını belirterek, ”İlk maçta Kasımpaşa’ya yenildik. Ondan sonraki maçları kazanıp, Bursaspor ile gruptan çıkma finali oynarız diye düşünmüştük. Geçen hafta Kırıkhanspor’u, bugün de Bank Asya’nın iyi ekiplerinden Karşıyaka’yı geçtik” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı sözlerini şöyle sürdürdü; Bence güzel bir maç oldu. İki takımın da önemli pozisyonları var. Atanın kazanacağı bir müsabakaydı. Biz penaltıyı kazanıp gole çevirdikten sonra oyun bizim kontrolümüze geçti. Biz kazanarak, kupadaki şansımızı sürdürdük.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Abdulkadir Kayalı da karşılaşmanın zor geçtiğini anlatarak, ”Bu maç bizim için çok önemliydi. Artık önümüzde Bursaspor maçı var. O maç final havasında olacak” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu