FutbolGündem

Abdurrahim Albayrak Cluj maçı için çok net konuştu; Ya galibiyet, ya galibiyet

Abdurrahim Albayrak Cluj maçı için çok net konuştu; Ya galibiyet, ya galibiyet… Şampiyonlar Ligi’ndeki kader maçı için Romanya’ya giden Galatasaray’da galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. “Futbolda her şey var ama bizim hedefimiz galibiyet” diyen yönetici Abdurrahim Albayrak, kazanan tarafın kendileri olacağını vurguladı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki 3 maçta 1 puanlık kötü performansının ardından kadır karşılaşması haline gelen Cluj maçı için Romanya’ya gitti. Ntvspor’un haberine göre, Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak, inançlı konuştu. Rumen ekiple İstanbul’da 1-1 berabere kaldıkları maçtaki hava şartlarını hatırlatarak önemli bir fırsatı kaçırdıklarını kaydeden Albayrak, ”Kötü hava şartlarından dolayı burada fırsatı elimizden kaçırdık. Ancak deplasmanda galip gelip 3 puanla Türkiye’ye dönmek istiyoruz, bunun bilincindeyiz. O kuvvete, güce sahibiz. Yarın akşam Cluj maçında kazanan taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Cezalı Melo ve sakat Elmander’in yerine forma giyecek oyuncuların görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inandığını kaydeden Albayrak, ”Şunu ifade etmek istiyorum, futbolda her şey vardır ancak bizim ana hedefimiz galibiyettir. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

MELO VE ELMANDER YOK

Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı olan Felipe Melo ile sakatlığı henüz düzelmeyen Johan Elmander, Romanya’ya getirilmedi. Takımın 19 kişilik kadrosunda; Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Cris, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım yer alıyor.

ROMANYA’DA COŞKULU KARŞILAMA

Galatasaray Romanya’da coşkulu bir şekilde karşılandı. İstanbul’dan özel uçakla Cluj – Napoca kentine ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, hava limanında bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Galatasaray’ın gelişinden yaklaşık 2 saat önce hava limanında beklemeye başlayan bir grup taraftar, heyecanla bekledikleri takımlarını alkışlarla karşılarlarken, oyuncular ve teknik heyetle de fotoğraf çektirdiler.

2. Başkan Ali Dürüst ve yöneticiler Abdurrahim Albayrak ile Ali Gürsoy’un da yer aldığı kafile, buradan konaklayacakları otele hareket etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu