FutbolGündem

Abdurrahim Albayrak; Sanırım hakemin aklına Türk olduğumuz geldi, penaltıyı vermedi

Galatasaray’ın sevilen yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili, “Maçın başında verilmeyen bir penaltımız var. Hakem o pozisyonda bir süre durdu. Sanırım daha sonra Türk olduğumuz aklına geldi” dedi.

Abdurrahim Albayrak, 1-0 yenildikleri karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçlarına çıktıklarını söyledi. Ajansspor’un haberine göre, Abdurrahim Albayrak maçla ilgili şöyle konuştu; Şampiyonlar Ligi’ni özlemiştik ama bu ligin yabancısı değiliz. Çok iyi hazırlanmıştık. Şanssızlığımız maçın başında Umut’un sakatlanması oldu. Bu hocamızın planlarını bozdu. O sakatlık olmasaydı sonuç daha farklı olabilirdi. Hakikaten Galatasaray rakibi karşısında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti.

Karşılaşmanın hemen başında Umut Bulut’un ceza sahasında düşürüldüğü pozisyonun penaltı olduğunu savunan Albayrak, ”Maçın başında verilmeyen bir penaltımız var. Hakem o pozisyonda bir süre durdu. Sanırım daha sonra Türk olduğumuz aklına geldi… Maçtan sonra hocamızla birlikte Alex Ferguson’la oturduk, konuştuk. O da pozisyonun yüzde 100 penaltı olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu