FutbolGündem

Alex de Souza, TFF’nin fuar yüzü olacak

Alex de Souza, TFF’nin fuar yüzü olacak… Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza, Brezilya’da düzenlenecek “Soccerex Fuarı”da Türkiye Futbol Federasyonu’nun fuar yüzü olacak.

Ntvspor’un haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde 24-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Soccerex Fuarı”na katılacak. Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza federasyonun fuar yüzü olacak.

TFF’den yapılan açıklamada, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in de katılacağı fuar etkinliklerinde, futbolun uluslararası aktörlerine 2013 yılında Türkiye’de yapılacak FIFA 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası, Türk Milli Takımı, Spor Toto Süper Lig ve Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin yakından tanıtılacağı ifade edilerek, heyetin aynı zamanda Türkiye’nin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığına da destek arayacağı aktarıldı.

Fuara, Demirören’in yanı sıra Türkiye’nin Brezilya Büyükelçisi Esrin Elçin, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Arif Koşar, Fethi Heper ve federasyon genel sekreteri Emre Alkin, eski milli futbolcular Rüştü Reçber ve Hakan Şükür’ün de aralarında bulunduğu spor, iş ve medya dünyasından isimlerin katılacağı bildirildi.

Alex de Souza, TFF’nin fuar yüzü olacak

Açıklamada eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza’nın TFF’nin fuar yüzü olacağı belirtilerek, “4 gün sürecek fuarda, TFF standının hiç şüphesiz en önemli konuğu Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex olacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat davet ettiği ve sonrasında TFF’nin görüşmelerini sürdürdüğü Alex, Türk heyetine eşlik ederek, okyanus ötesindeki fuar yüzümüz olacak” denildi.

“Soccerex Fuarı”nda TFF’nin yanı sıra, FIFA, FIFA 2014 Dünya Kupası Yerel Organizasyon Komitesi, İspanya Futbol Federasyonu, İngiltere Futbol Federasyonu, Almanya Futbol Federasyonu, İngiltere Premier Lig Vakfı, Hollanda Futbol Federasyonu, İtalya Futbol Federasyonu ile Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Manchester City ve Bayern Münih gibi futbol kulüpleri de yer alacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu