DünyaFutbolGündem

Alman Futbol Federasyonu; 2012 Avrupa şampiyonu olun 300’er bin euro prim alın

Alman Futbol Federasyonu (DFB),  milli takımın, Polonya ve Ukrayna’da düzenlenecek 2012 Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olması durumunda, her oyuncusuna 300’er bin euro prim vereceğini açıkladı.

Alman Milli Takımı Avrupa şampiyonu olması durumunda her oyuncu 300 bin euro prim alacak. Ntvspor.net’in haberine göre, Alman Futbol Federasyonu’nun (DFB) internet sitesinde yer alan açıklamada, DFB ile oyuncuların Avrupa Şampiyonası için dağıtılacak prim konusunda anlaştıkları belirtildi.

Alman Milli Takımı’nın şampiyonada çeyrek finale çıktığında her oyuncu 50 bin euro, yarı finale çıkması durumunda her oyuncu 100 bin euro alacağı ve takımın finale yükselmesi durumunda bu primin her oyuncu için 150 bine yükseleceği ifade edilen açıklamada, milli takımın şampiyon olması durumunda her oyuncunun 300 bin euro prim alacağı kaydedildi.

DFB Başkanı Theo Zwanziger, kaptan Philipp Lahm ve takım kurulu ile güven içinde yaptıkları görüşmelerde hızlı ve kolay bir şekilde prim düzenlenmesine gidildiği için memnun olduğunu ifade etti.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu