DünyaGündem

Joachim Löw’ün sözleşmesi 2016’ya kadar uzatıldı!..

NationalTurk’ün haberine göre, Almanya Milli Takımı ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Joachim Löw Fransa’da düzenlenecek Euro 2016’ya kadar takımının başında olacağını açıkladı.

Almanya Futbol Federasyonu’nun (DFB) internet sitesine röportaj veren 54 yaşındaki teknik direktör Joachim Löw 2016’da Fransa’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda takımının başında olacağını söyledi.

Löw, Alman milli takımıyla devam edip etmeyeceğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmamasının spekülasyonları beraberinde getirdiğinin hatırlatılması üzerine sadece Dünya Kupası öncesi verilen kararı uyguladığını belirterek “Ben DFB ile sözleşmemi bozmak için uzatmadım. Ama herkes biliyordu ki, Dünya Kupası’nın kendi dinamiği ile daha sonra bazı kararlar ortaya çıkabilir. Ben geleceği daha net görebilmek adına her şeyi bir kenara bıraktım ve duygularımı kontrol altına almak için birkaç güne ihtiyaç duydum. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü olarak federasyonun bana olan büyük güvenini her zaman hissettim” diye konuştu.

Alman milli takımı ile çalışmaktan ve Fransa’ya gidecek olmaktan mutlu olduğunu dile getiren 54 yaşındaki teknik adam, “Fransa’ya gitmekten ve her bir oyuncuyu geliştirmeye devam etmekten daha güzel bir şey düşünemiyorum. DFB’deki ilk günümdeki kadar motivasyonum üst düzeyde. Brezilya’da çok büyük bir başarı elde ettik. Ancak ulaşmak istediğimiz başka büyük hedefler var. Dünya Kupası zirve idi ama işin sonu değildi” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu