FutbolGündem

Ankaragücü ‘nde Fatih Tekke sevinci

Galatasaray maçında ayak bileğine aldığı darbeden dolayı önceki gün çalışmalara katılamayan Fatih Tekke bugünkü çalışmalarda yer aldı.

Spor Toto Süper Lig ’in 26. haftasında Bursaspor ’a konuk olacak olan Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını Saray Spor Tesisleri ’nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. 1,5 saat süren çalışmalara Galatasaray maçında ayak bileğine aldığı darbeye bağlı olarak çalışmalarını salonda sürdüren Fatih Tekke bugün ki çalışmalarda takım içerisindeki yerini aldı.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Saray Spor Tesisleri ’ndeki antrenmana oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Çalışmalara topla ısınma hareketleriyle devam eden Ankaragücü ‘lü futbolcular daha sonra dar alanda isabetli pas çalışması yaptı. Antrenman yarım sahada iki grup halinde oynanan oyun ve ardından yapılan çift kale maçla son bulurken teknik direktör Mesut Bakkal antrenman bitiminde bazı oyuncularla şut ve gol organizasyonları çalıştı.

1,5 saat süren ve basına açık yapılan çalışmalara Metin Akan ile Güven Varol katılmazken sakatlığı devam eden Jaroslav Cerny ise ağırlık salonunda çalışmalarını devam ettirdi. Diğer yandan hafif sakatlıkları bulunan Aydın ve Murat takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışırken İshak ise yaptığı koşuyla çalışmalarını tamamladı. Adale yorgunluğu bulunan tecrübeli oyuncu Klukowski takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu