FutbolGündem

Aziz Yıldırım’dan futbolculara uyarı; Birbirinize ve taraftara saygı duyun!..

Aziz Yıldırım’dan futbolculara uyarı; Birbirinize ve taraftara saygı duyun!.. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçındaki Emre – Emenike – taraftar gerginliğiyle ilgili noktayı koydu. Yıldırım, futbolculara “Taraftarlara ve birbirinize saygı duyun” uyarısında bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün tesislere giderek oyuncular ve teknik ekiple bir araya geldiği ortaya çıktı. Yıldırım’ın gündeminde Gaziantepspor maçında saha içine yansıyan Emre-Emenike-taraftar gerginliği vardı. Ntvspor’un haberine göre, önceki gün Fenerbahçeli futbolcular salonda yapacağı çalışmaya hazırlanırken; Başkan Aziz Yıldırım tesislere geldi ve takımı bir araya topladı. Oyuncularla toplantı yapan Yıldırım, bir daha böyle bir gerginlik istemediğini oyuncularına iletti.

“SİZ İYİ BİR TAKIMSINIZ”

“Taraftara ve birbirinize saygı duyun. Birbirinize sarılın” ifadelerini kullanan Başkan Aziz Yıldırım, oyuncularına olan güvenini de dile getirdi. “Siz iyi bir takımsınız ve daha da iyi olacaksınız “diyen Yıldırım, taraftarın önemine de tekrar tekrar vurgu yaptı.

Toplantı sonrasında Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal’dan bir süre daha takımla ilgili detaylı bilgi aldı.

İsmail Kartal da Gaziantepspor maçında oyuncularının stattan ayrılmalarına izin vermemiş ve herkesi Samandıra’daki tesise götürerek bir toplantı yapmıştı. Kartal, oyuncularına gerginlikten uzak durmalarını ve sahada oyunlarına konsantre olmalarını tavsiye etmişti. Oyuncular bu toplantının ardından tesislerden ayrılmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu