DünyaGündem

Barcelonalı Gerard Pique’den Real Madrid’e ağır suçlama!..

Barcelonalı Gerard Pique’den Real Madrid’e ağır suçlama!.. Barcelonalı futbolcu, Real Madrid’in transfer sistemini eleştirdi ve haksız rekabet olduğunu savundu…

La Gazzetta dello Sport Gazetesi’ne konuşan Gerard Pique, Real Madrid’in 2002 yılından bu yana yıldız futbolcu transferlerini bankaların sağladığı imtiyazlar sayesinde gerçekleştirdiğini iddia etti. İspanyol oyuncu, “Barcelona da transfer yapıyor. Ancak biz sırtımızı bankalara dayayarak bunu yapmıyoruz” dedi.

Madrid’’n Cristiano Ronaldo’yu transfer ederken Bankia adlı bir bankadan 100 milyon euro kredi aldığını ima eden yıldız futbolcu, bu kuruluşun sağladığı imtiyazlar ile Ronaldo’nun yanı sıra Kaka, Karim Benzema ve son olarak Gareth Bale’nin transfer edildiğini söyledi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Barcelona’nın Lionel Messi, Xabi Alonso, Andres Iniesta, Puyol, Pedro Rodriguez ve Victor Valdes gibi ‘sıfır’ maliyetli futbolcuları yetistirerek, bu isimleri spor dünyasına kazandırdığını vurgulayan Pique, bankaların bazı kulüplere yaptıkları torpilin sona ermesini istedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu