FutbolGündemTransfer

Beşiktaşlı Ferrari’ye yönetimden 100 bin euro ceza

Fenerbahçe maçında hem kırmızı kart gören hem de penaltıya sebebiyet verdiği için eleştiri oklarının hedefi olan Mateo Ferrari ‘ye Beşiktaş Yönetimi ağır para cezası verecek.

Beşiktaş Yönetimi ‘nin, İtalyan futbolcu Mateo Ferrari ‘ye 100 bin euro para ceza vereceği öğrenildi.
Takımın kötü gidişi, oyuncunun sözleşmesindeki ağır tazminat maddesi, stoper konusunda alternatiflerin az olması nedeniyle Ferrari ‘yi kadro dışı bırakmayan yönetimin, sezon sonunda tecrübeli futbolcuyla yollarını ayıracağı da belirtilirken, bunun ardında Ferrari ‘nin aldığı ücretin çok yüksek olması gerçeğinin yattığı iddia ediliyor.

Ferrari Beşiktaş ‘tan yıllık 3.5 milyon euro alıyor; 2 milyon eurosu garanti para

Mateo Ferrari ‘nin, yıllık 3.5 milyon euro kazandığı, paranında tam 2 milyon eurosunu garanti para olarak aldığı belirtiliyor. Bu arada, transfer komitesinin Ersan Gülüm ‘ün bonservisi için Adanaspor ‘la önümüzdeki süreçte masaya oturacağı öğrenildi. Yöneticiler, ‘biz istemediğimiz sürece Ersan Gülüm, Beşiktaş ‘tan başka bir yere gidemez’ dedi.

Sakatlığı nedeniyle sezonu erken kapatan genç savunma oyuncusu Ersan Gülüm, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Umarım, Adanaspor ile Beşiktaş, sezon sonunda anlaşmaya varırlar. Tüm kalbimle söylüyorum, Beşiktaş ’ta oynamak istiyorum. Başka yere kendimi yakıştıramıyorum; çünkü bugün adımdan bahsettiriyorsam Beşiktaş ’ın sayesinde bu nedenle Beşiktaş ’ta kalmak istiyorum” dedi.

Ersan Gülüm; Kimse merak etmesin; beni bıraktıkları gibi bulacaklar

Ersan Gülüm, “Kimse merak etmesin, beni bıraktıkları gibi bulacaklar. Yazın herkes tatildeyken ben çalışacağım, eski formumla sahalara dönceğim. Hatta eskisinden çok daha iyi olacağım” şeklinde konuştu. Ersan Gülüm, derbi mağlubiyetinden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, takımının Türkiye Kupası ‘nı kazanacağına inandığını da söyledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu