FutbolGündemTransfer

Simpson, Manisaspor ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı

Manisaspor, Kanadalı oyuncusu Joshua Simpson ‘un sözleşmesini üç yıl daha uzattı.

Geçtiğimiz günlerde kendisiyle anlaşmaya varılan futbolcu için bugün imza töreni düzenlendi. Manisaspor Store Stad şubesindeki imza törenine Başkan Kenan Yaralı, Genel Menajer Öner Karalar, Kanadalı oyuncu Joshua Simpson katıldı. Simpson, ailesiyle birlikte Manisa ‘da yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Simpson, “Kendimi bir Türk gibi hissediyorum. Türk gibi yaşamaya da devam etmek istiyorum. Üç yıl daha kulübümde kaldığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı; Simpson kalitesini ispat etti

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ise, Simpson ‘un kalitesini Türkiye ‘de ispatladığını kaydetti. Kenan Yaralı, “Simpson gibi bir oyuncuyla çalışmaktan mutluyuz. Onun takımımıza katkısının artaracak devam edeceğinden şüphemiz yok” dedi. Kenan Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü;

Simpson iki yıl önce takımımıza katıldı. Kendisinin kalitesini zaten biliyorduk. Sözleşmesini üç yıl daha uzattık. Simpson attığı goller ve gösterdiği performans ile kendisini Türkiye’ye de ispatladı. Takıma bağlılığı da üst düzey olan bu oyuncumuz ile sözleşmesini yeniliyor olmak hem de oyuncumuzun kendi isteğiyle de yeniliyor olmak mutluluk verici.

Başkan Kenan Yaralı, hiçbir futbolcularının önünün tıkamak gibi bir düşüncelerinin de bulunmadığını belirterek, “Biz oyuncularımızın önünü tıkama zihniyetinde olan kulüp değiliz. Kulübümüzün menfaatleri ön plandadır. Biz takım olarak Süper Lig ‘de iyi yere geldikten sonra, oyuncularımızla ilgili her türü tasarrufu karşılıklı olarak anlaşarak oyuncularımızın öncelikle takımda kalma taraftarıyız” diye konuştu.

Manisaspor ‘a 2009 yılında Almanya 2. Lig takımlarından Kaiserslautern ‘den gelen Kanadalı Simpson, takımda bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını elinde bulunduruyor.

Manisaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Manisaspor, hafta sonu deplasmanda Sivasspor ‘la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcuların Trabzonspor yenilgisine rağmen oldukça moralli oldukları gözlendi. Manisaspor ‘un ilk antrenmanını Başkan Kenan Yaralı da izledi.

Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı idman gerçekleştirdi. İdmanın sonlarına doğru ikili mücadeleler sırasında Ferhat Çökmüş ‘le Makukula kısa süreli sakatlık yaşadı. Manisaspor cumartesi günü Sivas’a giderek kampa girecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu