FutbolGündem

Kayserispor Teknik Direktörü Şota; Trabzonspor ‘u yeneceğiz

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ligin ikinci yarısındaki 5 haftalık süreçte istedikleri başarıya ulaşamadıklarını ancak bu sürecin çokta kötü geçmediğini belirtti.

Şota, 5 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlatarak, “Trabzonspor maçı zor geçecek ama biz bu maçtan mutlaka galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.
Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan Kayserisporlu futbolcular, günü iki idmanla geçiriyor.
Medical Park Antalyaspor maçı galibiyetinin neşesini yaşayan futbolcular, yardımcı antrenörler nezaretinde ısınma çalışmasının ardında topla kısa pas çalışması yaptı.

Ligin ikinci yarısındaki 5 haftayı değerlendiren Şota Arveladze, takım olarak iyi olduklarını, alınan sonuçların çokta kötü olmadığını ifade etti. Arveladze Şota şöyle devam etti; Her maçı kazanmak ister. Takımda taraftarda herkes bunu ister. Kolay iş değil. Bakıyoruz 5 haftalık süreç kötü geçmedi. İstediğimiz gibi de geçmedi. Çünkü süreçte bile sakatlıklar bizi bırakmıyor. Ben 5 haftalık sürecin kötü geçmediğini düşünüyorum.

Trabzonspor ’un zor, güçlü ekip olduğunu aktaran Şota Arveladze, “Çok iyi mücadele eden, iyi futbol oynayan, çok hareketli, çok iyi oyuncular olan takım. Trabzonspor maçı bizim için çok zor geçecek. Rakip karşısında iyi organize olmak zorundayız. Topu çok tutmalıyız. Gol mutlaka bulmalıyız. Büyük maçlarda gol atamayınca zor oluyor. Onlar biraz daha avantajlı. Onlar daha çok pozisyon bulabiliyor” dedi.

Kaleci Souleymanou Hamidou; Trabzonspor maçı çok zor geçecek ama kazanacağız

Savaş’ın kart cezalı olması nedeniyle Trabzonspor maçında oynamayacağını anlatan Şota, sakatlıkları sona eren Cangele, Trosi, Morıtz’ın tam anlamıyla hazır olmadıklarını dile getirerek, Mehmet Eren’in de maçta forma giyemeyeceğini ifade etti.
Kaleci Souleymanou Hamidou, Trabzonspor maçının kendileri için çok önem taşıdığını hatırlatarak, “İkinci yarıda kolay maç yok. Bütün maçlarımız zor. Trabzonspor maçı da zor. Biz maça iyi hazırlanıyoruz. İyi futbol ortaya koyarak galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Medical Park Antalyaspor maçında yaptığı kurtarışların hatırlatılması, bundan sonraki maçlarda kaleci olarak yapacağı kurtarışların önemli olduğunun belirtilmesi üzerine Souleymanou, “Bizim işimiz golü kurtarmak. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Takım arkadaşlarımızda böyle. Biz kazanmak için hafta içinde iyi çalışarak karşılaşmaya çıkacağız. Trabzon ‘dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu