FutbolGündem

Beşiktaş’a kötü haber: Quaresma 4 hafta yok!..

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Beşiktaş’ın deplasmanda Avusturya’nın Rapid Wien takımını 2-1 mağlup ettiği maçın 25. dakikasında kaleci Hedl ile girdiği mücadelede sakatlanan Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Maslak Acıbadem Hastanesi’nde MR’ı çekilen Quaresma’nın sağ arka adalesinde kısmi yırtık meydana geldiği ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Portekizli oyuncunun durumuyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Quaresma’nın 4 hafta tedavi göreceğini belirtti. Portekizli yıldız futbolcu, pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği gibi, milli takım arasından sonraki Manisaspor, Kayserispor ve Sivasspor maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.

Yıldız oyuncu ayrıca; uzun bir aradan sonra yeniden seçildiği Portekiz milli takımının 8 Ekim’de Danimarka ile içerde ve 12 Ekim’de İzlanda ile dışarıda oynayacağı maçlara da çıkamayacak. Quaresma ve Beşiktaş teknik heyetini en çok üzen konu ise Portekizli starın eski takımına karşı Avrupa Ligi’nde oynanacak olan kritik maçlar öncesi sakatlanması. 21 Ekim’de Porto ile İstanbul’da karşılaşacak olan siyah-beyazlı takımda Quaresma yer alamayacak. Portekizli oyuncunun 4 Kasım’daki rövanşa ise yetişmesi bekleniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu