Seyahat

Beşiktaş, Stoke City maçı için İngiltere’ye giderken Guti de tatil için İspanya’ya gitti

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda yarın İngiltere temsilcisi Stoke City’ye konuk olacak olan Beşiktaş kafilesi İngiltere’ye giderken kadroya alınmayan İspanyol yıldız Guti İspanya’ya gitti.

Teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından kadroya alınmayan Guti ise izinli olarak memleketi İspanya’ya gitti. Guti’nin cuma günü İstanbul’a döneceği belirtildi. Siyah-beyazlı ekip, Stoke City ile oynayacağı maç için bu sabah İngiltere’ye gitti. Siyah – beyazlılar, Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla saat 10.00’da İngiltere’nin Manchester kentine hareket etti.

Teknik direktör Carlos Carvalhal’in belirlediği İngiltere kafilesinde 19 futbolcu yer alıyor. Bu oyuncular şunlar;

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Roberto Hilbert, Mehmet Aurelio, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Filip Holosko, Sindei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz.

Kafilede Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necip Sever de yer alıyor. Kafile, TSİ 14.15 sıralarında Manchester’a ulaşacak. Teknik direktör Carlos Carvalhal, maçın oynanacağı Britannia Stadyumu’nda TSİ 20.00’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Basın toplantısının ardından da Beşiktaş son çalışmasını statta yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu