FutbolGündem

Beşiktaş’ta Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek sevinci!..

NationalTurk’ün haberine göre, Spor Toto Süper Lig’de yarın Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, bu sabah Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Tedavilerine devam edilen Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu ve Ersan Gülüm’ün antrenmana katılmadığı aktarıldı.

Sakatlıkları süren Filip Holosko ve Tomas Sivok bireysel antrenman yaparken, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş derbi öncesi moral istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, zorlu maçtan 3 puan alarak zirve yarışını sürdürmeyi ve Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulmayı hedefliyor.

Torku Konyaspor ile Beşiktaş arasında Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Muhittin Gürses yapacak. Asım Yufus Öz mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak.

Beşiktaş, ligde oynadığı 28 maçta topladığı 53 puanla, kendisiyle aynı puana sahip Galatasaray’ın ardından averajla üçüncü sırada yer alıyor. İki takımın lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı ise 10. “Kara Kartallar”, gelecek hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesi, Konya’dan puan kaybetmeden ayrılmak istiyor.

Torku Konyaspor ise 28 maçta aldığı 9 galibiyet, 6 beraberlikle 33 puan topladı ve 13. sırada yer aldı. Konya temsilcisi de küme düşme hattından uzaklaşmak için Beşiktaş karşısında galip gelmeyi amaçlıyor.

Ligin ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçta Beşiktaş, rakibini 3-1 mağlup etmişti.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Ersan Gülüm, Filip Holosko ve Tomas Sivok, Torku Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımda, 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Pedro Franco, Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Jermain Jones, yarın oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu